Utvecklare C/C++

Utvecklare C/C++

OM TJÄNSTEN:
I denna roll kommer du att arbeta med realtidssystem och inbyggda system i ett agilt, tvärfunktionellt team bestående av sju personer med olika expertkompetens inom mjukvaruutveckling, testning och systemarkitektur. Det dagliga arbetet innefattar att designa, implementera och testa programvara för bolagets radarsystem som man utvecklar på plats in-house. I spetsen har man en SCRUM-master som fördelar arbetet där man kör sprintar om tre veckor. På anläggningen har man ett heltäckande ägandeskap där man utvecklar produkter från ax till limpa och där du är med att ta fram eller vidareutveckla produkter från krav till färdig lösning. Ditt arbete kan innefatta avancerad signalbehandling till att realisera målföljningsalgoritmer. Teknikerna du framförallt kommer att arbeta med är C/C++ men även MATLAB för komplexa algoritmer.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Civilingenjörsexamen från relevant utbildning som Computer Science, Automation & Mechatronics eller Software Engineering
  • God förståelse för realtidssystem samt inbyggda system
  • Talar och skriver svenska samt engelska
  • Har svenskt medborgarskap (ej dubbla)
Som person är du någon med förmåga att ta initiativ och driva ditt egna arbete framåt. Du är frågvis och nyfiken där du trivs bäst när du arbetar i team. Då bolaget arbetar med komplexa tekniska produkter ställer det krav på att du har ett genuint teknikintresse och har god koll på datamängder, datahastigheter samt förståelse för inbyggda system. Du får gärna ha gjort lite hobbyprojekt på fritiden som du kan berätta mer om.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund. Tanken är att du blir anställd av kund efter provanställningen. Anställningen kräver bakgrundskontroll samt registerkontroll på grund av bolagets och produkternas karaktär.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: I sommar/efter sommaren
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Dino Segetalo
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, Hårdvarudesign
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?