Systemintegratör till tech-bolag i finansbranschen!

Systemintegratör till tech-bolag i finansbranschen!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en systemintegratör till företagets team som sitter i centrala Göteborg. Du kommer att bli en del av ett team på 13 personer där arbetet är fokuserat till tekniskt underhåll och utveckling. Arbetet går ut på att du får beställningar på uppgifter, förfrågningar eller bokningar som ofta kommer från projektledare eller applikationskonsulter som sitter i företagets olika kundprojekt. Det kan handla om att konfigurera system, bygga till funktioner/moduler, till att testa funktionalitet eller lösa tekniska problem. I vissa projekt agerar du även bollplank och bistår expertkunskap utifrån en integratörs perspektiv.

För att lyckas i denna roll behöver du ha en hög analytisk förmåga där du gärna fördjupar dig i problem i syfte att hitta bra och effektiva lösningar åt kunden. En förutsättning för detta är således att du har ett stort tekniskt intresse med ambitionen att utvecklas inom området på lång sikt. Förståelse för flöden och att se helheten är viktigt men likaså den sociala aspekten och kontakten med såväl kunder som kollegor.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en universitetsexamen i Systemvetenskap, Dataekonomi, Datavetenskap eller motsvarande.
  • Har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med integrationer
  • Kan påvisa teknisk kunskap och analytiskt arbete kopplat till applikationer, databaser eller liknande
  • Kommunicerar flytande på svenska såväl som engelska i tal och skrift
  • Det är starkt meriterande om du har kunskaper i EDI
Du är en person som vågar nyttja din analytiska förmåga till att tänka utanför boxen och ta egna initiativ till att komma med bra lösningar åt företagets kunder. Du agerar problemlösande och har en hög samarbetsförmåga med såväl ditt egna team som kunder och leverantörer. Att du är nyfiken och kan kavla upp ärmarna när du står inför en uppgift ser vi som en självklarhet för att du ska lyckas.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är verksam inom finansbranschen där man genom en egenutvecklad plattform erbjuder sina kunder en rad olika lösningar som fakturahantering, betallösningar, inköp och analyser. Företaget är ledande i sin bransch och lägger stort fokus på företagskulturen. Din anställning kommer att påbörjas med en gedigen introduktion under första veckan där du dels får träffa de olika avdelningarna och introduktion i företagets arbete. Detta följs sedan upp med träning i företagets plattform och bygga egna case med stöttning av seniora kollegor.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget efter samtliga steg i processen.

STARTDATUM:
Omgående med hänsyn till uppsägning.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, dagtid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Dino Segetalo
  • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 12 nov 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?