Supportingenjör till tekniskt bolag!

Supportingenjör till tekniskt bolag!

Har du tidigare erfarenhet inom support samt har en naturlig fallenhet för projektledning? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Vi söker just nu dig som har ett brinnande intresse för teknik och är van att jobba i en koordinerande roll där du gärna har varit med och ansvarat för diverse projekt. Kunden är en global leverantör av lösningar med fokus på informations- och kommunikationsteknik samt mobila arbetsflöden. Vill du vara med och göra verklig skillnad och samhällsnytta är detta en roll för dig.

I rollen som supportingenjör kommer du att tillhöra ett tight team bestående av en teamchef och en person med motsvarande roll av vad du kommer erhålla. Du kommer att bidra med din tekniska kompetens och jobba med avancerade ärenden via deras ärendehanteringssystem där de kommer hantera deras mest komplexa ärende med stort fokus på felsökning. Rollen motsvarar third line support där man kommer ha de yttersta ansvaret för att ärenden ska lösas. Deras kontor är beläget i Göteborg där du kommer välkomnas in ett bolag som är måna om sina medarbetare och där det finns stora möjligheter till vidareutveckling. Här kommer du tillsammans med din kollega ha ett brett ansvar över komplexa fel som uppstår, support samt ha kommunikation med med interna samt externa.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Arbetat inom support och fått med en bredd av diverse avancerade ärenden
  • Har en känsla för mjukvarudesign
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är inget krav, men meriterande om du har:
  • Erfarenhet från Jira och Microsoft miljö.
  • Egna hobbyprojekt.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är driven, flexibel och kommunikativ. Vi tror även att du är kreativ och besitter en god problemlösningsförmåga. För att lyckas i rollen ser vi också att du har ett starkt intresse för teknik och komplexa frågor. Du besitter även en god samarbetsförmåga men kan även arbeta självgående. Du är även lättlärd och sätter dig gärna in i nya arbetsuppgifter som kommer till dig.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?