Studerar du inom IT och vill sommarjobba på ett mjukvaruföretag?

Studerar du inom IT och vill sommarjobba på ett mjukvaruföretag?

Har du ett genuint tekniskt intresse och studerar en eftergymnasial utbildning inom IT? Då har du möjlighet att samla meriterande erfarenhet på ett innovativt mjukvaruföretag i Göteborg som arbetar med samhällsnytta. Vill du arbeta i en inspirerande miljö där du dessutom bidrar till samhället - då har du nu chansen!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en student inom IT som vill arbeta ca. en månad under sommaren. Arbetet är flexibelt och du kan själv vara med och styra de veckor som passar dig under sommaren. Bolaget arbetar ständigt för att effektivisera och vidareutveckla sin utvecklingsmiljö. I rollen kommer du vara med och konvertera installationsprogram och programpaket från InstallShield till Wix. Då kunden upplever att det tar för lång tid att skapa installationsverktyg i InstallShield har dem nu tagit beslutet att byta till Wix. För att genomföra migreringen behöver du ha en allmän förståelse för mjukvara. Du behöver vara lättlärd och sätta dig in i vad som händer med installationspaketen, följa olika mönster samt vara bekväm att testa mjukvaran i testmiljöer.

Du kommer arbeta på deras kontor som ligger mitt i hjärtat i centrala Göteborg vid Lilla Bommen. För rätt person som kommer in och visar framfötterna finns möjlighet att få andra IT-relaterade arbetsuppgifter från andra avdelningar. Då bolaget arbetar mot verksamhetskritiska system är det krav på svenskt medborgarskap.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom IT
 • Har ett stort tekniskt intresse och lätt att sätta dig in i nya utvecklingsmiljöer
 • Är kommunikativ och lätt för att samarbeta med andra, såväl själv
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet från en liknande tjänst sedan tidigare
 • Kunskaper inom InstallShield eller Wix
ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Sommarjobb (ca.4 veckor)
 • Placering: Lilla bommen, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
 • Lön: Timlön, marknadsmässigt
 • Start: Enligt överenskommelse
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?