Studerande Kemiingenjör som vill arbeta deltid inom medicinteknik!

Studerande Kemiingenjör som vill arbeta deltid inom medicinteknik!

Är du studerande med inrikting mot kemi eller kemiteknik och vill smygstarta din karriär inom medicinteknik? Är du en driven och strukturerad person som vill vara en del av ett världsledande bolag? Då kan rollen som Kemiingenjör på deltid vara något för dig, välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Som Kemiingenjör på deltid kommer du att ingå i ett mindre team bestående av såväl seniora som juniora kemister där du ges utrymme till lärande och utveckling samt till att applicera dina kunskaper från utbildningen ute i arbetslivet. I rollen kommer du att, tillsammans med dina teammedlemmar, vara med och utveckla och testa företagets produkter som syftar till att underlätta livet för personer med vissa dysfunktioner som är i behov av dessa.

Du arbetar med och ser över befintliga produkter för förbättring samt är med i utvecklingen av nya sådana. Som Kemiingenjör på deltid är således involverad i utvecklingsprocesserna när det kommer till produkternas funktionaliteten samt när det kommer till exemplevis material, hygien, förpackning och hållbarhet. Då arbetet omfattas av tydliga processer och rutiner samt krav som måste uppfyllas ställer det höga krav på noggrannhet och ansvarstagande.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Läser en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom kemi, kemiteknik eller motsvarande och har 1-2 år kvar av dina studier
  • Har ett brinnande intresse för medicinteknik
  • Har god labbvana
  • Är flytande i svenska såväl som engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras internt såväl som externt.
  • Har möjlighet till att arbeta minst 10h/veckan, även kvällar och helger
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är driven, nyfiken och har ett genuint intresse för medicinteknik. Du arbetar tillsammans med andra i en miljö som präglas av en öppen kultur men då du även kommer att arbeta självständigt ser vi att du är ansvarstagande och initivativtagande samt trivs i att ta dig an nya arbetsuppgifter och lära nytt. Vidare ser vi gärna att du är en positiv medarbetare som håller ett lösningsfokus genomgående i processer och är noggrann med att följa regler och rutiner.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen på sikt är att du därefter går över i en anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFORMATION:
  • Omfattning: Deltid, minst 10h/veckan
  • Placering: Göteborg
  • Start: Omgående
  • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?