Servicetekniker inom el och mekanik

Servicetekniker inom el och mekanik

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker kommer du arbeta med service, reparationer och underhåll av hissar. Du har stor frihet i ditt arbete och lägger själv upp din dag och ditt arbete utifrån planerade jobb och akuta ärenden. Ditt geografiska område är centrala Göteborg, och din chef och företagets lokaler är i Mölndal, men då du har en fullt utrustad servicebil utgår du från hemmet.

Mer ingående innebär rollen:
  • Löpande service, underhålls- och reparationsarbete av hissar ute hos kund
  • Felsökning på hissar, både inom el och mekanik
  • Löpande kunddialog där du ger rådgivning utifrån kundens behov
Om dig

För att lyckas i rollen ska du ha ett stort intresse för teknik i allmänhet samt el och mekanik i synnerhet. Du har en vilja att lära dig mer och utvecklas i ditt arbete. Vidare är du lösningsorienterad och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är kommunikativ när du ger kunden rätt rådgivning utifrån dennes behov. Du är även ödmjuk och mån om att ha ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. I rollen som servicetekniker är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och dina serviceegenskaper.

Du behöver även ha:
  • Erfarenhet från ett praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker, underhållstekniker eller mekaniker
  • Erfarenhet av service, installation och felsökning inom maskin och el
  • Utbildning inom el eller motsvarande arbetslivserfarenhet är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Mölndal

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig maila info@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, tekniker, underhållstekniker, reparation, installatör, mekaniker, el, mekanik, felsökning, hiss, Mölndal, Göteborg, Hisingen, Torslanda, Kungsbacka, Partille, Lerum, Bollebygd
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På det här företaget får du möjlighet att utmana dina tekniska kompetenser i en serviceorienterad position. I och med företagets position som ett världsledande bolag inom ett flertal tekniska produktområden såsom hiss, port och rulltrappor har du/ni en betydande roll för människors vardag. Produkterna gör att dina kompetenser inom både mekanik och el kommer att sättas på prov. Du får en gedigen introduktion för att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen. Företaget satsar också väldigt mycket på internutbildningar för att hålla din kompetens så uppdaterad som det bara är möjligt. Mer information om företaget kommer senare under processen.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget efter en 6 månaders period.