Researcher

Researcher

Som researcher arbetar du tillsammans med rekryteringskonsulterna i uppdrag. I ditt arbete leder du researcharbetet både i mer strategiska samarbeten med kunder och till enskilda uppdrag. Detta är ett konsultuppdrag genom rekryteringsbyrån Wise Professionals och tanken är att man på sikt kommer att bli överrekryterad till kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att identifiera och attrahera kandidater långt bortom dem som aktivt söker nytt arbete, eller som finns i befintliga nätverk. Som researcher kommer du att ansvara för att:
  • själv utföra och utveckla researcharbetet
  • driva flera uppdrag och ansvara för att processerna håller högsta kvalitet i kontakten med kandidaterna
  • arbeta mot tydliga leveransmål
Du som söker
  • är social, utåtriktad, affärsorienterad samt har ett stort intresse och kunskap om människor
  • är strukturerad och gillar att jobba processinriktat
  • erfarenhet av att arbeta med search
  • det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering inom teknik/IT
Detta är en relaltionsskapande roll och det är viktigt att du gillar att ta kontakt med människor och att använda telefon som arbetsredskap.

Konsultrollen hos Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vill du veta mer?
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) eller Konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se). Du kan också läsa mer om oss på Wise Professionals genom att klicka här.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (1 dag kvar)