Rekryteringsspecialist

Rekryteringsspecialist

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget kommer att pågå fram till årsskiftet till att börja med därefter är det stor möjlighet till förlängning eller anställning hos vår kund.

Ditt uppdrag

Som Rekryteringsspecialist kommer du tillsammans med din teamledare se över och utveckla befintlig rekryteringsprocess som idag hanteras av HRBP i HR-teamet. Ambitionen är att lyfta ut rekryteringen från HRBPs primära arbetsuppgifter och skapa en specialiserad rekryteringsfunktion för att kunna möta framtidens behov av kompetensförsörjning.

Du kommer ingå i rekryteringsfunktionen och tillsammans med rekryterande chefer i organisationen säkerställa att du förser företaget med talanger genom en gedigen rekryteringsprocess under hela resan, alltid i linje med vår kunds värderingar.

Du kommer rekrytera roller inom en stor bredd, både inom tjänstemanna- och kollektivsektorn. I varje rekryteringsprocess ansvarar du för att säkerställa hög kvalitet och en kandidatupplevelse utöver det vanliga.

Din bakgrund

Vi letar efter dig som har arbetat med rekrytering och har 1-2 års erfarenhet av att ha arbetat som rekryterare/researcher på en rekryteringsbyrå eller HR-avdelning. Vi ser gärna att du har rekryterat både tjänstemän och kollektivanställda och är van att arbeta med search och bygga kandidatnätverk.

Då du är vår kunds ansikte utåt och stöttar chefer på olika nivåer i bolaget har du ett stort kvalitetsfokus och är serviceinriktad.

Det är ett högt tempo på bolaget och de implementerar just nu nya arbetssätt vilket gör att du kommer att bli en del av ett team i förändring. Du behöver därför känna dig trygg i din kompetens och kan vara flexibel och positiv till förändring. Du är nyfiken, ansvarstagande och drivs av att arbeta som ett team.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Läs gärna mer om oss här!

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 1 person med kortare uppdragstid, cirka mars - sommaren. Huvuduppgift: upplägg av våra sommarjobbare i lönesystemet. Rutin och instruktioner finns.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag och kommer att bli din framtida konsultchef heter Anette Hartlin, mig når du på anette.hartlin@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.