Onsitetekniker till framstående Medtech-bolag!

Onsitetekniker till framstående Medtech-bolag!

Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och är en serviceinriktad lagspelare som vill arbeta i en bred teknisk roll? Vill du även få möjligheten att arbeta på ett företag som gör skillnad på riktigt för människor? Då är detta rätt steg för dig.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Onsitetekniker till deras kontor i Göteborg. Vår kund är ett internationellt Medtech-bolag som förändrar liv med hjälp av deras teknik. I tjänsten kommer du att tillhöra ett team om två personer där ni rapporterar till närmsta chef i London. Eftersom det är ett globalt bolag kommer du även att ha kontakt med internationella kollegor på supportroller runt om i världen.

Som Onsitetekniker kommer du att vara behjälplig med tekniska ärenden som sker på plats på kontoret/i produktion och ibland inkommande på distans, till exempel i dialog med dina internationella kollegor. Det kan handla om allt ifrån installering av datorer, uppgradering av programvaror till hantering av nätverksproblem. Arbetet innebär också att agera intern IT-support, därav krävs det att du uppskattar en kommunikativ roll.

Du kommer till exempel att:
 • Tillhandahålla IT-support internt och se till att allt flyter på som det ska.
 • Lägga till nya användare, genomföra implementeringar och felsökning.
 • Stödja och utveckla hårdvara och mjukvarutillgångar för att säkerställa säker nätverksåtkomst.
 • Arbeta tillsammans med leverantörer för att lösa tekniska problem med utrustning och mjukvara.
 • Ansvara för IT-utbildning till nyanställda.
 • Samarbeta med andra team för att uppnå kundnöjdhet och stödja ett brett utbud av de tekniker som används av i företaget.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har några års erfarenhet som IT-/Onsitetekniker alternativt en eftergymnasial utbildning inom relevant område i kombination med praktik/deltidsarbete inom området.
 • Är flytande i engelska i både tal och skrift då språket kommuniceras internt.
Det är meriterande om du:
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift.
 • Har efarenhet av att ha arbetat med MCSA (Microsoft Certified Solutions Expert), Outlook, Active Directory, Windows Client OS, eller MS Office365.
 • Har kunskaper av mobilitetshantering och tidigare erfarenheter i PowerShell, SCCM och VMWAre Service manager-applikationer.
Vidare kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du besitter även en god samarbetsförmåga och har även lätt för att prata med människor. Vi ser även att du har en god problemlösningsförmåga och lätt för att ro dina uppgifter i hamn.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kund och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?