On-Site Tekniker till spännande bolag!

On-Site Tekniker till spännande bolag!

Har du ett brinnande intresse för IT och teknik och är en serviceinriktad lagspelare som vill arbeta i en bred teknisk roll? Just nu söker vi efter en medarbetare till en intern tjänst som On-Site Tekniker till vår kund med placering i Göteborg alternativt Skövde, för dig som är redo att ta nästa steg i karriären. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
Nu söker Friday för kunds räkning en kommunikativ, strukturerad och flexibel person som skall axla rollen som On-Site Tekniker. Kunden är välkända för att vara omtänksamma och samarbetsvilliga människor med ett globalt tankesätt som besitter en passion för innovation. Arbetstiderna är uppbyggt genom ett treskift, där man arbetar 7-16, 15-24 samt 23-07. Hos kund kommer du främst att arbeta med att övervaka, hantera och följa upp fabrikssupportärenden.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Service och support på fabriksklientinstallationer, fabriksdatorer, diverse fabriks-IT-utrustning och serveradministration (OS, hårdvara)
  • Implementeringar, felsökning på programvara
  • Administrera ärenden inom ITSM-systemet
  • Uppdatera ITSM-systemet med nya rutiner och instruktioner
  • Du kommer vidare att ansvara för kommunikationen för eskaleringar till andra linjen, tredje linjen och tredjepartsleverantörer
Vi söker dig som:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande
  • Har en gedigen erfarenhet av support och felsökning på fabriksdatorer eller liknande
  • Har erfarenhet av support IT-klienthårdvara, kringutrustning och IT-infrastrukturstöd
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi tror är du en social lagspelare som gillar att ta ansvar för ditt arbete. Vi tror även att du är driven, strukturerad och en god problemlösare.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund, uppdraget sträcker sig till årsskiftet 2022/2023, med goda chanser till förlängning.

Övrig info:
Omfattning: Heltid

Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse

Placering: Göteborg alternativt Skövde

Kontaktuppgifter: Bianca Lord

Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Databasadministration, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?