Mönsterkortskonstruktör

Mönsterkortskonstruktör

OM TJÄNSTEN:
Denna tjänst är på avdelningen PCB Design & Producibility där man arbetar med avancerad mönsterkortsutveckling. Avdelningen bedriver sitt arbete i projektform där man samarbetar nära konstruktörer från andra teknikområden, men också arbetar nära inköp, externa tillverkare och framförallt avdelningen "producerbarhet" för att säkerställa att mönsterkorten kan gå i produktion. Teamet du blir en del av består av 11 personer med mycket senior kunskap i gruppen.

För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt och driva dina projekt framåt såväl som att kunna ta hjälp och samarbeta väl i grupp när projekten kräver detta. Rollen ställer krav på kunskap inom elektronik men också förståelse för signalintegritet, EMC och hur designval påverkar slutprodukten. Du kan utgå från ett kretsschema och realisera ett mönsterkort som uppfyller ställda krav och önskemål på egenskaper.

VI SÖKER DIG SOM:
Du har en teknisk högskoleutbildning med inriktning elektronik. Det är till stor fördel om du arbetet med konstruktion av kretskort, mönsterkort eller liknande tidigare. Likaså är erfarenhet av arbete som ECAD, PCB Librarian eller IPC-7351 meriterande för rollen.

Som person ser vi att du är öppensinnad och gillar att arbeta i en komplex miljö. Du tar ansvar för uppgiften och agerar med hög noggrannhet för att uppnå bästa resultat. Gruppen värdesätter att man är lyhörd och ödmjuk inför att både lära men också kan ta för sig och bidra med sin synvinkel. I gruppen tas du som en i gänget från dag ett där du får komma till tals i de forum man skapat för att diskutera projekt och där allas röst värderas lika.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund. Tanken är att du blir anställd av kund efter provanställningen.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående - hänsyn till eventuell uppsägningstid OK
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Dino Segetalo
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?