Kundtjänstmedarbetare på deltid - Nordiska språk

Kundtjänstmedarbetare på deltid - Nordiska språk

OM TJÄNSTEN:
OIO söker för kunds räkning studenter inom kundsupport till en kund som är verksam inom fordonsindustrin i Göteborg. I din roll kommer du att ha fokus på support till kunder via telefon och mail på den nordiska marknaden. Samtalen kan variera och innefattar frågor som rör alla typer av frågor kunder kan ha plus bärgningsärenden, vägassistans eller bokning av taxi/hyrbil.

Du blir del av ett team om 12-15 personer som arbetar mot den nordiska marknaden, du förväntas jobba minst ett pass i veckan, vill du jobba mer uppmuntras det, och passen är främst kvällar och helger då man har störst behov av din hjälp. Jobbet passar perfekt för den som studerar och som vill jobba extra på ett stort bolag, givetvis tillkommer OB på samtliga arbetstimmar utanför dagtid. När man lärt sig jobbet kan man jobba hemifrån!

VI SÖKER DIG SOM:
  • Studerar och vill ha ett extrajobb
  • Har relevant tidigare erfarenhet från en serviceroll där kundbemötande varit i fokus
  • Är flytande i svenska, norska, danska eller finska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten och intresset för såväl ett långsiktigt arbete som viljan att arbeta i en kundnära roll med hög service i fokus. För dig som inte har något emot att arbeta utanför ordinarie arbetstider och som uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån är detta en väldigt passande roll. Du blir del av ett mycket härligt gäng som är blandat i ålder och bakgrund.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är verksam inom fordonsindustrin med huvudkontor i Torslanda.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag med start 1 september.

Övrig info:
  • Omfattning: Vid behov, främst kvällar och helger
  • Start: September
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Gustav Granqvist
  • Lön: Timanställd
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (12 dagar kvar)