Konsult inom Supply Chain Management i Västergötland

Konsult inom Supply Chain Management i Västergötland

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

ValueOne växer med våra kunder i Västergötland! Vi söker därmed konsulter och kandidater som redan nu eller i närtid är tillgängliga för olika uppdrag inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne får du möjligheten till personligt och professionell utveckling och får ingå ett team bestående av de främsta inom området. ValueOne jobbar med uppdrag på alla nivåer och ser en stark efterfrågan inom området.

Vi söker nu konsulter för följande roller
  • Projektinköpare
  • Logistikutvecklare
  • Supply chain-analytiker
Dina erfarenheter
Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas inom Supply Chain Management. Oavsett hur långt du kommit i din karriär vill vi gärna lära känna dig. Vi letar efter dig som har en stark egen drivkraft, är initiativrik och resultatinriktad samt har förståelse för att det ytterst är kundens behov som styr din vardag. Akademiska utbildningar så som civilingenjörsutbildning, industriell ekonomi, management och logistik är meriterande för de tjänster vi söker men vi vill även ha en dialog med dig som skaffat dig värdefulla kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Vi jobbar med uppdrag i hela Västergötland och ser därför helst att du är flexibel och mobil.

För kunds räkning söker vi just nu en supply chain-analytiker med minst 3 års erfarenhet från att ha arbetat som analytiker och/eller controller. Dina kunskaper har du förvärvat inom ett större bolag eller som konsult. I uppdraget kommer du att arbeta med verksamhetsutvecklingsprojekt där du ansvarar för att kartlägga, inhämta, sammanställa och strukturera olika typer av information och data. Du analyserar, värderar och följer upp allt ifrån övergripande finansiella kostnads- och intäktsanalyser, kategori- och marknadsanalyser, leverantörs- och avtalsupplägg till order-, lager- och transportflöden. Uppdraget är tidsbegränsat och placerat i Göteborg.

Vi är även intresserade av seniora projektinköpare med flerårig erfarenhet av projektarbete och tekniskt inköp, gärna med grundkunskaper i LEAN. Rollen kräver utbildning på högskolenivå. Arbetet innebär arbete med urval av leverantörer och identifiering av nya i nära samarbete med produktutveckling inklusive ansvar för tidplan och kravställning. Kontinuerlig uppdatering av status i projekten ingår samt uppdatering av artikeldata.

Ansökan
Ansökan med CV och personligt brev skickar du via vår hemsida: www.valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar löpande och tillsättning sker efter hand. Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Olof Widmark på 070-786 80 99

Sökord: inköp, projektinköp, purchaser upphandlingar, logistik upphandling inköp strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg Supply chain analytiker
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (14 dagar kvar)