Junior projektcontroller till långsiktigt uppdrag på välrenommerat bolag

Junior projektcontroller till långsiktigt uppdrag på välrenommerat bolag

För vår kunds räkning söker vi nu en junior projektcontroller till deras team i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/EQonomy med start omgående. För rätt person finns goda möjligheter till anställning i bolaget efter konsultperioden så vi ser gärna att du är öppen för långsiktighet.

Om rollen
Som junior projektcontroller räknar och analyserar du på olika projekt. Du stöttar i din roll en annan projektcontroller i två större projekt och är sparringpartner och bollplank till både projektledare och business controllers. I alla dina relationer agerar du konsultativt och du uppmuntras att komma med nya idéer och även kunna ifrågasätta. Du kommer att ingå i ett team om ca 10 personer med varierande erfarenhet och som karaktäriseras av positiv stämning. Man arbetar i Excel och Maconomy.

Vem söker vi
För att lyckas och trivas i denna roll bör du känna dig trygg med din förmåga att räkna på och analysera projekt. Vi ser att du har erfarenhet av controlling eller liknande tjänst och gärna erfarenhet ifrån att räkna på projekt. Du är orädd och är en person med god kommunikativ förmåga som kan stå upp för dina analyser och på ett pedagogiskt sätt förmedla dessa till berörda parter. Du ser lösningar istället för problem och för dig är det en självklarhet att bidra med positivitet och dela med sig av kunskap. Här möts du av en mycket trivsam arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

För att kunna axla rollen är det även viktigt att du kan kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Talent Acquisition Specialist, Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se, tel. 076-000 18 60) eller konsultchef Alexandra Cederqvist (alexandra.cederqvist@wise.se, tel. 073-521 65 60).

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (4 dagar kvar)