RF-konstruktör till innovationsbolag!

RF-konstruktör till innovationsbolag!

OM TJÄNSTEN:
I denna roll blir du del av ett team som arbetar med RF-design av antenner och mikrovågskomponenter. I din roll kommer du framförallt att arbeta med RF-design, där man har full kompetens i teamet och äger hela produktcykeln från konstruktion till produktion och test. Utöver att arbeta med RF-design kommer 2021 innebära projekt där kunskap inom mikrovågsteknik kommer väl tillhands. Därför är det ett stort plus om du arbetat med test, signalgeneratorer, samt nätverks-och spektrumanalysatorer.

Du blir del av en grupp om ca 35 personer som har nära samarbete över teamgränser där man framförallt samarbetar mycket med bolagets mekanikavdelning som säkerställer att produkterna håller den kvalité man eftersträvar avseende signalstyrka, motstånd för stötar, störningar etc.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en civilingenjörsexamen med inriktning mot RF eller mikrovågsteknik
  • Talar och skriver flytande Engelska med goda kunskaper även i Svenska
Som person är du analytisk och praktiskt lagd där du gärna kavlar upp ärmarna och vill förstå tekniken. Då du arbetar nära dina kollegor är kommunikativa förmågor och bra samarbete centralt för att lyckas. Du har en stor nyfikenhet och vill lära dig där du vågar ställa frågor och driva på dem uppgifter du ansvarar för i syfte att komma framåt i projektet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday med ambitionen att gå över till kund förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Dino Segetalo
  • Lön: Månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?