Junior Utvecklare till Spännande Bolag!

Junior Utvecklare till Spännande Bolag!

Nu söker vi en driven och hungrig utvecklare till vår kund i Göteborg där du kommer få vara med i hela processen, från idé till slutleverans!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en driven mjukvaruutvecklare med tyngden i frontend eller backend. I rollen kommer du ingå i ett sammansvetsat utvecklarteam med seniora kollegor, där ni tillsammans arbetar inhouse mot bolagets kunder med möjligheten att vara med och påverka under hela processen.

Vår kund jobbar med kunder inom alla slags verksamhetsområden och de bygger både små och stora digitala plattformslösningar. Du erbjuds flextid och stor frihet att bestämma över din arbetstid så länge du har koll på dina uppgifter och möten. Vår kunds kärnvärden utgår från att eliminera stress, att de är öppna och transparenta samt att de lär sig av varandra inom företaget.

Mycket av det bolaget gör är baserat på Microsoft-miljöer som .NET och C# och de jobbar ofta i Microsoft Azure. I frontend arbetar de i HTML5, CSS och JavaScript, med aktuella ramverk. Stack och teknikval ändras och förbättras ständigt, där de strävar efter att alltid vara öppna för nya idéer och arbetssätt.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom datateknik, systemutveckling eller liknande
  • Besitter goda kunskaper i C#, Javascript och React
  • Är kommunikativ, driven och kan föra dialogen med kund på ett professionellt sätt
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du
  • Har arbetat i en liknande roll sedan tidigare, exempelvis vid sidan av studierna
  • Har relevanta hobbyprojekt att visa upp
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas hos vår kund krävs det att du är kommunikativ, kreativ och driven. Du vågar ta för dig och samla information om det är någonting du behöver för att fullfölja ditt arbete på ett kvalitativt sätt. Du kommer gärna med nya idéer och bollar naturligt egna tankar med resten av teamet och kunder.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du kommer vara anställd av Friday. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till överrekrytering.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Augusti/september
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?