Junior Systemvetare till bolag inom Automotive!

Junior Systemvetare till bolag inom Automotive!

Är du i början av din karriär och vill få möjligheten att arbeta med de senaste teknikerna på en spännande avdelning med fem mindre team? Har du kunskaper inom databaser och är nyfiken på fordonsindustrin?

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning en Systemvetare. Vår kund är ledande inom fordonsindustrin där du kommer tillhöra en avdelning som är indelad i fem mindre team. Avdelningen ansvarar för det centrala styrsystemet i fordonet och tillsammans med ditt team om fem personer. Vidare delar ni ansvaret i att stödja andra team i gruppen gällande funktionsägande, systemdesign, systemutveckling och underhåll.

Just nu söker vi dig som besitter goda kunskaper inom databaser, ditt fokusområde kommer att vara utveckling och underhåll av databasen SystemWeaver. Du kommer även hantera administration av funktionsbaslinjer och delta i den dagliga utvecklingen av detta. Utöver detta finns det utrymme att forma rollen utefter din egen kompetens samt personlighet och med tiden ta alltmer ansvar. Vår kund arbetar tvärfunktionellt genom hela bolaget, över många avdelningar samt kompetensområden.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Bryta ner krav från högnivå till detaljnivå.
 • Underhålla och utveckla databasen som de använder sig av.
 • Stödja utvecklingsteam med arbetssättsutbildning.
 • Samarbeta med andra avdelningar och discipliner.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis mjukvaruutveckling, datateknik eller likvärdigt.
 • Har kunskaper inom databaser, likt SQL eller System Weaver.
 • Är flytande i engelska i både tal och skrift, då språket kommuniceras internt såväl som externt.
Det är inget krav, men meriterande om du:
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift då kommuniceras internt.
 • Har kunskaper inom C++ och/eller Python.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du besitter ett stort intresse för teknik och att skapa nätverk. Du trivs att jobba i en bred roll där du kommer att erhålla olika ansvarsområden. Du är även nyfiken på att bidra till den digitala utvecklingen inom fordonsindustrin. Vidare ser vi att du är initiativtagande samt besitter en god samarbetsförmåga. Vi ser dessutom att du är driven och kommunikativ.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kund och vår sida är att du efter uppdraget blir direktanställd av kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Kontaktperson: Bianca Lord
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 6 jan 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?