Systemingenjör som vill arbeta i en internationell miljö!

Systemingenjör som vill arbeta i en internationell miljö!

Har du ett brinnande intresse för komplexa mjukvarusystem och vill arbeta brett med kunder runt om i världen? Vi söker en systemingenjör som är en lagspelare, trivs i en kommunikativ roll och är nu redo att ta nästa steg i karriären. Har du dessutom ett genuint intresse för flygindustrin? Då kan det här vara något för dig, sök redan idag!

Om tjänsten:
Friday söker nu en systemingenjör som vill arbeta på ett väletablerat företag med lång erfarenhet av arbete inom flygbranschen. Företaget besitter en gedigen kompetens och ger således stora möjligheter för personlig såväl som professionell tillväxt och utvecklingsmöjligheter internt. Dina kontaktytor är många och du jobbar både med juniora såväl som seniora kollegor.

I rollen som systemingenjör arbetar du brett och vara delaktig i ett eller flera olika projekt. Du arbetar projektbaserat med kunder över hela världen och dina arbetsuppgifter innefattar daglig kommunikation med interna såväl som externa aktörer för att säkerställa att kundens behov tillgodoses. Arbetet är teambaserat och i rollen är du är navet mellan projektledare och systemutvecklare, samt är involverad i hela projektcykeln från början till slut. Då företaget arbetar med kunder runt om i världen kan resor i tjänsten förekomma där du får möjlighet att besöka nya spännande miljöer och platser. Du kommer att arbeta i Linux-miljö och hantera XML-kod.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Att utföra kravanalyser, utveckla kravspecifikationer samt konfigurera system.
 • Testning och validering av mjukvarusystem.
 • Installation samt driftsättning ute hos företagets kunder, där resor kan förekomma.
 • Att vara med på aktiviteter som exempelvis kundworkshops och utbildningar på plats.
Vi söker dig som:
 • Har eftergymnasial utbildning i datavetenskap, programvaruteknik eller motsvarande område.
 • Är van att arbeta i Linux-miljö.
 • Har kunskap i och kan läsa XML-kod.
 • Brinner för tekniska och komplexa mjukvarusystem.
 • Talar och skriver flytande på engelska.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Intresse, eller erfarenhet av flygbranschen.
Vidar kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att passa in i rollen behöver du trivas i en ombytlig miljö där problemlösning är en stor del av arbetet, den ena dagen är inte är den andra lik. Dina planeringsmässiga färdigheter är goda då du kontinuerligt jobbar mot deadlines, där det även är av stor vikt att du som person är självgående samtidigt som du är flexibel och kan anpassa dig efter förändrade omständigheter. Vidare ser vi att du är nyfiken och vill ständigt utvecklas och lära dig mer. Som person har du kommunikativ, samt trivs att arbeta tillsammans med andra.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du blir tillsvidareanställd hos kunden.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Marta Laszewska
 • Lön: Månadslön
 • Start: Omgående, alternativt enligt överenskommelse
Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 20 nov 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?