Junior C++ utvecklare till globalt bolag!

Junior C++ utvecklare till globalt bolag!

Nu söker vi på Friday en driven C++ - utvecklare till vår kund i Göteborg! Vi söker dig som vill arbeta i en internationell miljö och vara med och bidra till utvecklingen av fordonselektronik. Vill du bli en del av ett globalt bolag som befinner sig i teknikens framkant och få möjligheten att utvecklas i en internationell miljö? Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett globalt bolag som arbetar med att förenkla utvecklingen av fordonselektronik och mjukvara. De arbetar med att tillhandahålla tillverkare och leverantörer inom bland annat fordonsindustrin med mjukvarukomponenter, verktyg samt tjänster i för utveckling av inbyggda system. Bolaget ligger i teknikens framkant och som anställd erbjuds du att arbeta i en modern teknisk miljö tillsammans med drivna, engagerade och erfarna kollegor. Vidare ges du stora utvecklingsmöjligheter där du erbjuds tekniska utbildningar som främjar personlig såväl som professionell utveckling!

I rollen som C++-utvecklare kommer du ingå i ett agilt team tillsammans med 5-8 erfarna kollegor med varierande bakgrund och erfarenhet. Tillsammans kommer ni skapa komponenter till kundens mjukvaruplattform och arbeta i modern C++ och bidra till plattformsutveckling av styrenheter i fordon. Arbetet planeras i två veckors sprintar och innefattar en gedigen process bestående av testning i Unity samt dokumentation.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en universitets- eller högskoleexamen inom software engineeringen, mekatronik, automation, eller liknande.
  • Har kunskap inom C++.
  • Talar och skriver flytande på engelska då språket kommuniceras internt såväl som externt.
Det är meriterande men inte ett krav att du:
  • Har erfarenhet av arbete i en liknande roll.
  • Talar och skriver flytande på svenska.
För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska lyckas och trivas i rollen tror vi att du har ett stort tekniskt intresse. Du är strukturerad, ordningsam och har ett analytiskt förhållningssätt. Du är vidare ansvarstagande och fokuserar på att finna lösningar.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från kundens och vår sida är att du därefter blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Marta Laszewska
  • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse.
  • Lön: Fast månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?