Junior Backendutvecklare till Proptech-bolag

Junior Backendutvecklare till Proptech-bolag

Vår kund är ett snabbväxande Proptech-bolag med experter inom digital teknik som GIS, BIM, IOT och spatial intelligens. Via deras plattform för digitala tvillingar av fastigheter banar de väg för smartare digital förvaltning. Vill du bli en del av ett passionerat gäng med positiv energi och affärsdrivet fokus? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Som backendutvecklare kommer du arbeta i vår kunds produktutvecklingsteam som bygger deras plattform. Inom produktutvecklingsteamet arbetar de med att forma och bygga en produkt som hjälper fastighetsägare att hantera och analysera sin förvaltning under hela livscykeln. Detta innefattar stöd för såväl 3D-visualisering som analyser av sensordata.

Ditt fokus är mjukvaruutveckling längs med hela produktutvecklingsprocessen i tätt samarbete med andra utvecklare, designers, team lead och produktägare. Du kommer arbeta med att utveckla produkternas funktionalitet och microserviceplattformens infrastruktur. Vår kund prioriterar kontinuerlig utveckling av deras tekniska arkitektur för att möta framtidens behov, en process du är högst delaktig i att driva tillsammans med utvecklingsteamet.

Du kommer exempelvis att:
 • Bidra till utvecklingen av produkter under hela produktlivscykeln, från design, planering, implementation och testning till deployment och underhåll
 • Bidra till backendapplikationerna byggda med bl. a. Java, Kotlin, Spring Boot, Python, MongoDB och Docker
 • Bidra till, och utveckla, vår kunds microserviceplattform som hostas på Azure genom att förbättra byggsteg, testning, deployment och drift med bl. a. Azure Native tekniska lösningar
 • Utveckla funktionalitet för att kunderna ska kunna optimera sin verksamhet och fatta mer datadrivna beslut under drift, förvaltning och strategisk fastighetsutveckling
 • Samarbeta tätt med ditt team för att utveckla både teknik och det agila arbetssättet
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
 • Har goda kunskaper i Java, där vi även gärna ser kunskaper i Kotlin och Spring Boot
 • Kan visa upp hobbyprojekt kopplade till programmering
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska, då båda språken kan komma att användas i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll
Vidare kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper, där vi tror att du är en nyfiken problemlösare med intresse för agila metodiker och arbetssätt. Du värdesätter samarbete och att jobba i team men kan samtidigt arbeta självständigt och ta dig för i det dagliga arbetet. Vi tror att du som person är entusiastisk med ett positivt mindset och brinner för utveckling. Du ser detta som en möjlighet att starta din karriär inom ett innovativt bolag med goda möjligheter att fortsätta utvecklas och lära av seniora kollegor. Ditt huvudfokus är backendutveckling men vi tror även att du har intresse även för frontendutveckling och UX/UI.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är ett strategiskt CRE-tech bolag som revolutionerar bygg- och fastighetsvärlden med innovativa lösningar för digital precision och optimerat beslutsfattande. De består av ett 60-tal specialister inom samhällsbyggande och IT med unika kompetenser och digitala verktyg med syfte att säkra framgångsrika fastighetsaffärer, från projektutveckling till förvaltning. Med expertis inom bland annat BIM, GIS och CDEs i kombination med djup förståelse för branschens komplexitet förädlar de processer för hela livscykelperspektivet.

Hos vår kund blir du del av en organisation och ett team som värdesätter öppenhet, sammanhållning och samarbete, där du får utrymme att påverka hur de utvecklas som bolag. Du får möjlighet att påverka tekniska beslut för utvecklingen av Digital Buildings för att stötta framtida behov, kvalitet och skalbarhet. Kunden erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal och tjänstepension (ITP), friskvårdsbidrag, företagshälsovård samt subventionerade priser på massage. Flextid är givet för att underlätta livspusslet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en rekrytering där Friday ansvarar för processen men där du kommer bli anställd direkt hos kund.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?