HR Business Partner inom produktion

HR Business Partner inom produktion

Som HR Business Partner är du en del av HR-teamet som består av tre personer inom ett affärsområde med ca 250 anställda i Sverige. Du kommer att stötta både chefer och medarbetare och sitta med i ledningsgruppen inom en produktionsenhet med ca 50 medarbetare.

Om tjänstenSom HR Business Partner kommer du att driva hela HR-agendan i nära samarbete med bolagets chefer i Göteborg. Du kommer vidare att ansvara för hela rekryteringsprocessen för affärsområdet i Sverige samt vara kontaktperson mot rekryteringsleverantörer. Tillsammans med Employer Branding-chefen utvecklar du kanaler för att nå ut till framtida medarbetare och driver också det interna Employer Branding-arbetet i Göteborgsområdet.

Du kommer att rapportera till HR Manager med en streckad rapportering till sajtchefen i Göteborg.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Supportera och coacha chefer inom organisationen
  • Vara delaktig i fackliga förhandlingar
  • Supportera chefer i rekryteringsprocesser samt koordinera med rekryteringsbyråer
  • Ansvara för Internt employer branding arbete, onboarding och viss internkommunikation
Vem är du? Det finns goda möjligheter för dig att påverka och ta initiativ till utveckling inom HR. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en utbildning inom HR/personalvetenskap samt några års erfarenhet av en liknande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att delta i fackliga förhandlingar sedan tidigare och är en person med ett stort engagemang inom HR-frågor. Du gillar att identifiera behov och se möjligheter till förbättringar. Vidare ser vi att du är förtroendeingivande, professionell och självständig. Vi ser att du pratar och skriver obehindrat på svenska då språket används i ditt dagliga arbete. Koncernspråket är engelska, där ser vi att du har goda kunskaper.

När du blir en av ossTiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande men kommer inte kunna besvara dina frågor förrän i början av augusti. Du är dock välkommen att skicka oss ett mail så återkopplar vi dig i augusti. Ansvariga konsultchefer för denna process är Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@wise.se) och Amanda Spejare (amanda.spejare@wise.se). Vi ser gärna att du kan börja uppdraget i september.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.