Finsktalande kundsupport till fordonsaktör

Finsktalande kundsupport till fordonsaktör

OM TJÄNSTEN:
OIO söker för kunds räkning en finsktalande kundsupport till en kund som är verksam inom fordonsindustrin i Göteborg. I din roll kommer du att ha fokus på support till kunder via telefon och mail på finska marknaden. Samtalen kan variera och innefattar frågor som rör problem med applikationer som inte fungerar, bärgningsärenden, vägassistans eller bokning av taxi/hyrbil.

Du blir del av ett team om 12-15 personer som arbetar mot varsin nordisk marknad och som arbetar på ett rullande 6 veckor långt schema med arbetstider mellan 7-23 alla dagar i veckan. Du har möjlighet att önska schema men behöver vara tillgänglig för jobb under utsatta tider samt helg. För passen som slutar efter kl 19 och helger finns möjlighet att helt arbeta hemifrån. Givetvis tillkommer OB på samtliga arbetstimmar utanför dagtid.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en uttagen gymnasieexamen
  • Har relevant tidigare erfarenhet från en serviceroll där kundbemötande varit i fokus
  • Talar flytande finska. Har du kunskaper i svenska är det ett plus
Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten och intresset för såväl ett långsiktigt arbete som viljan att arbeta i en kundnära roll med hög service i fokus. För dig som inte har något emot att arbeta utanför ordinarie arbetstider och som uppskattar möjligheten att arbeta hemifrån är detta en väldigt passande roll. Du blir del av ett mycket härligt gäng som är blandat i ålder och bakgrund.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är verksam inom fordonsindustrin med huvudkontor i Torslanda där din placering blir för arbetspass under dagtid.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag som övergår i fast anställning om samtliga parter är nöjda.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, dagtid
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Dino Segetalo
  • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2022 (14 dagar kvar)