Exekutiv assistent till internationellt bolag

Exekutiv assistent till internationellt bolag

Nu har vi på The Pace/Wise Professionals ett jättespännande uppdrag för dig som gillar högt tempo, är riktigt vass på att strukturera och organisera och har en can do-attityd. Vi letar efter en trygg och erfaren exekutiv assistent till ett internationellt bolag i Göteborg. Detta är ett uppdrag för dig som har förmåga att prestera, både på ett operativt och strategiskt plan.

Tjänsten är på heltid med start omgående och kommer att pågå i ca ett år.

Ditt uppdrag
I rollen exekutiv assistent kommer du att supportera tre chefer varav två är placerade i Sverige och en i Europa. Du navigerar smidigt mellan kontaktytor på olika nivåer och är helt trygg i det social koderna. Du är ett proffs på Outlook och Office -paketet, samtidigt spelar du en viktig roll i att agera Gatekeeper för att optimera en effektiv tidförbrukning. Du är av naturen serviceminded, älskar att ha en god planering och flexibilitet.

Du kommer att hantera kalendern för ledningsgruppsmedlemmar, boka möten, hålla reda på kalender och e-post.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ta mötesprotokoll samt håller koll på uppföljningsåtgärder
  • Stöd för att göra presentationer, excel och andra Office-applikationer efter behov
  • Reseadministration, bokning av resor
  • Ordna aktiviteter, kommunikation inom teamet
  • Köra, delta och följa upp affärsrelaterade projekt
Din bakgrund
För att axla rollen ser vi att du är en erfaren assistent, du är van vid ett högt tempo och du trivs med att hantera flera uppgifter parallellt, högt som lågt. Det har ett extremt flexibelt förhållningssätt och lösningsfokuserad. Vidare är du proaktiv och tänker alltid på nästa steg. Du arbetar strukturerat och organiserat samt håller en hög service-nivå och har en väldigt god kommunikativ förmåga. Vidare har du hög integritet och van vid att hantera många olika situationer, alltid på ett professionellt sätt. Du har mycket god erfarenhet av Office-paketet samt är van vid att kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Det är högts meriterande om du även kan holländska.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Ansvarig för rollen är Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.