Erfaren Projektledare till innovativt bolag inom det Marina!

Erfaren Projektledare till innovativt bolag inom det Marina!

Har du en högskole-/ universitetsutbildning inom Teknik eller motsvarande och tidigare har erfarenhet av projektledning? Vill du ta möjligheten att vidareutveckla dina befintliga kunskaper och arbeta på ett bolag som ligger i framkant inom det Marina? Nu söker vi dig som vill göra skillnad och arbeta som Erfaren Projektledare hos kund. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten:
Friday söker för kunds räkning en erfaren projektledare som vill vara med att bekämpa klimatförändringarna inom det marina, det är ett innovativt bolag som är i en spännande tillväxtfas. Det krävs att du har en generell förståelse för automationssystem i syfte för att kunna hantera olika projekt.

Det är viktigt att du som person är flexibel och öppensinnad eftersom det är en väldigt varierande roll där du kommer att hantera 20-30 olika projekt i olika faser. Det förekommer även ett antal planerade resor i tjänsten vilket är något vi gärna ser att du ska ha en positiv inställning till.

Arbetsuppgifter:
I din arbetsroll som Erfaren Projektledare kommer du att få möjligheten att leverera projekt från ax till limpa där du koordinerar och håller ihop projekten mot alla inblandade parter. Du kommer gemensamt ansvara för projekten tillsammans med ditt team, där projektens omfattning vanligtvis är av kortare karaktär (ca tre månader).

Du kommer tillexempel att:
 • Sätta tidsplaner för olika aktiviteter till ett flertal olika projekt
 • Säkerställa att projekt levereras enligt deras tekniska standarder
 • Få möjligheten att upprätthålla och säkerställa goda relationer med deras kunder
 • Ansvara för överlämningen av nya projekt till efterförsäljning
 • Övervaka/hantera upphandlingsprocesser
Vi söker dig som:
 • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom mekatronik/automation eller motsvarande
 • Tidigare har erfarenhet av att arbeta med teknisk projektledning, projektering eller konstruktion av komplexa projekt
 • Har goda kunskaper inom automationssystem
 • Är obehindrad på engelska i både tal och skrift, då språket kommuniceras både internt såväl som externt.
Det är meriterande om du:
 • Tidigare har varit delaktig i förhandlingar med kund och leverantörer för att säkerställa att företagets rättigheter respekteras
 • Har erfarenhet av att arbeta inom det marina eller processindustrin
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska trivas och passa in hos kunden krävs det att du som person är konsultmässig, driven och engagerad. Du kan på ett pedagogiskt tillvägagångssätt leda och fördela arbetsuppgifter för att tillsammans nå bolagets gemensamma mål. Vi tror även att du som person är strukturerad och är van vid att hålla i gång flera projekt samtidigt för att kunna synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kundföretaget och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kundföretaget.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Omgående/ Enligt överenskommelse
 • Kontaktperson: Bianca Lord
 • Lön: Fast månadslön
Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 14 nov 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?