Electrical Hardware Design Engineer till kommande uppdrag!

Electrical Hardware Design Engineer till kommande uppdrag!

Är du en självgående och analytiskt lagd designingenjör som vill få möjligheten att lära sig av kunniga kollegor? Har du minst 3 års erfarenhet från en liknande roll? Friday söker nu efter en erfaren Electrical Hardware Design Engineer till kommande uppdrag inom automotive branschen. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN:
Friday söker i dagsläget erfarna Hardware Design Engineers för kommande uppdrag. Uppdraget riktar sig mot automotive industrin där du kommer få vara med på en expansiv resa framöver. Du kommer ingå i ett agilt team med motiverade och driva kollegor som ständigt arbetar för att driva bolagets vision framåt. Avdelningen arbetar brett vilket betyder att de dagliga uppgifterna sträcker sig från koncept- och arkitektoniskt arbete till kvalitet och underhåll av produkten. Du kommer ansvara för insamling, uppdelning och implementering av komponentkrav och teknisk dokumentation i samarbete med utvalda leverantörer och andra team samt se till att analys- och verifieringskrav skapas, övervakas och implementeras tillsammans med teamet i olika applikationer och testmiljöer.

Detta är ett konsultuppdrag till att börja med. Du kommer vara konsult på Friday och arbeta heltid ute hos kunden. Friday och vår kunds ambition är att du på sikt blir anställd direkt av kunden.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en teknisk kandidat- eller masterexamen, exempelvis inom mekatronik eller elektronik
  • Har minst 3 års erfarenhet från en liknande roll där du arbetat i en snabbföränderlig miljö inom produktutveckling
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska och svenska
Stort vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker har ett stort driv och en vilja att utvecklas i tjänsten och på bolaget. Som person är du analytisk med ett öga för detaljer. Eftersom du kommer att ingå i ett team trivs du med att arbeta i grupp, men du kan även arbeta strukturerat och självständigt.

STARTDATUM:
Omgående med hänsyn till uppsägningstid

ÖVRIG INFORMATION:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Embedded, Design Engineer, HardWare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 dec 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?