Driven HR-koordinator

Driven HR-koordinator

För vår kund som arbetar för en ljusare och grönare framtid söker vi en driven HR-koordinator. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals med start så snart som möjligt.

Vad ska du göra

Som HR-koordinator kommer du vara med och driva projekt, implementera och utbilda personalen tillsammans med ditt team. Du kommer få ansvar för att rutiner följs och är i linje med den satta projektplanen samt förhåller sig till företagets policys och rutiner.

Vem är du

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande personalvetarutbildning. Du har även tidigare erfarenhet från som HR-koordinator eller likvärdigt brett HR arbete. Du är noggrann, framåt och finner glädje i att leda projekt. Som person brukar du såväl utmana befintliga strukturer som att ta riktlinjer i beaktning. Du kommer att utmana den övergripande affärsplanen och skapa utvecklingsmöjligheter genom att implementera effektiva HR-strategier, processprogram samt aktiviteter. I denna tjänsten har du möjlighet att påverka efter mer ansvar du tar dig an.

Vi ser gärna att du finner det intressant att driva utveckling på ett kostnadseffektivt sätt med förmågan att tänka och agera såväl klimatsmart, operativt och strategiskt. Denna tjänsten kommer ställa krav på din analytiska förmåga för att göra lämpliga strategiska val, lämplig diagnostik och att du tillämpar affärsmanaskap i din roll. Som person är du även van vid att engagera och effektivt kommunicera med nyckelintressenter. Tjänsten ställer krav på flytande engelska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du är flytande i svenska språket.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Vill du veta mer?

Vi tar inte emot ansökningar via mejlen. Men har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver så får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecca Jonsson, rebecca.jonsson@wise.se och Anette Hartlin, Anette.Hartlin@wise.se.
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.