Servicetekniker i tryckluftsbranschen!

Servicetekniker i tryckluftsbranschen!

Vad gör vi?
Inom alla branscher behövs tryckluft i någon form, t.ex. för att driva verktyg i en verkstad eller styra processer i en produktion. Tryckluft är som el, det skall bara fungera. Men för att alla dessa system skall fungera måste de underhållas och kontrolleras samt i vissa fall kompletteras.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill ha ett fritt och omväxlande arbete ute hos våra kunder. Du är serviceinriktad, självgående och inte rädd för problemlösning. Som servicetekniker är du företagets ansikten utåt med kundens behov i fokus.

Egenskaper och utbildning
Du behöver vara tekniskt kunnig, händig och strukturerad. I bagaget bör du ha med dig en teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom ett eller flera av områdena nedan.
  • Underhållsteknik
  • Maskinteknik
  • Automationsteknik
  • Verkstadsteknik
  • Elteknik
  • Fordonsteknik

Tjänsten

Förutom det förebyggande underhållet så lär du dig att förutse potentiella störningar i tryckluftsproduktionen och vidtar nödvändiga åtgärder i avstyrande syfte.

I arbetet ingår felsökning, reparationer, rördragning och nyinstallationer. Detta ställer bl.a. krav på god slutledningsförmåga.

Arbetet innebär dagliga besök hos våra kunder med servicebil i Göteborg med omnejd, dvs mellan Strömstad och
Halmstad och 10–12 mil in i landet.

Inkomna ansökningar behandlas fortlöpande och tjänsten tillsätts snarast... så ansök redan idag!
Mer info
Telefon 031-23 66 23
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kompressorteknik.nu
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kompressor Teknik KL AB är ett företag med många års erfarenhet i trycklufts-branschen. Vårt kontor och serviceverkstad ligger på Ringön i Göteborg.

Vi ingår i Aircenter-gruppen som består av systerföretag och fristående auktoriserade företag som tillsammans utgör en rikstäckande serviceorganisation.