Regionsäljare till Knutwall Marking Systems AB

Regionsäljare till Knutwall Marking Systems AB

Är du en målinriktad person som trivs när det är lite fart och fläkt? Brinner du för kundmöten och att få möjlighet att påverka ett distrikt med stor potential? Då kan tjänsten som Regionsäljare på Knutwall Marking Systems AB vara rätt karriärssteg för dig!

Beskrivning av tjänst:

Som Regionsäljare på Knutwall Marking Systems blir du en viktig ambassadör och ansiktet utåt för företaget i huvudsakligen Västra Götaland, men även delar av Halland och Småland. Här ges du chansen att både vårda och utveckla befintliga kunder men framförallt se till att så många nya kunder som möjligt använder sig av märksystem från Knutwall Marking Systems. Dina kunder återfinns huvudsakligen inom el- och industrisektorn och du kommer ha budgetansvar för regionen. Du tar hand om hela säljprocessen, från första kontakt med kund till att genomföra möte för att sedan hjälpa kunderna igång med beställningar via främst webbshopen. Vi tror att du som söker med fördel bor i Göteborg då det finns ett kontorshotelI till förfogande, alternativt är bosatt inom regionen och då utgår från hemmakontor. Du rapporterar till försäljningschefen.

Tjänsten passar dig som trivs i ett entreprenöriellt företag som ger mycket frihet under ansvar att planera din vardag och där ditt personliga driv och engagemang värderas högt. Du erbjuds en marknadsmässig lön, bil och i övrigt bra förmåner

Beskrivning av kvalifikationer:

Vi söker dig som älskar att knyta nya kontakter och som trivs med en hög närvaro ute på fältet för att bygga goda relationer. Vidare är du en person som kan prata med såväl en VD som en arbetare ute i kundernas verksamhet. Du är en person som får saker att hända och visar på ett stort engagemang och målmedvetenhet för att utveckla regionen.

Vi söker dig som stämmer in på följande:
  • Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning och med fördel erfarenhet av en liknande roll med vana att boka och utföra kundmöten
  • Arbetar strukturerat och målinriktat
  • Stor ansvarskänsla och har en förmåga att arbeta uthålligt
  • Meriterande med nätverk, intresse och/eller erfarenhet från branschen
  • B-körkort
För denna tjänst kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Regionsäljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Start: Augusti
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Mån-fre, kontorstider
Plats: Utgå från kontorshotell i norra Göteborg alternativt hemmakontor
Villkor: Fast lön + bonus

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 0733-53 75 04 eller Mattias Carlsson på 0733-537546. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Carolin Ericsson
Telefon 0733537504
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.