Juniora .Net-utvecklare till E-commerce Academy

Juniora .Net-utvecklare till E-commerce Academy

Är du en blivande .Net stjärna? Tar du examen till sommaren och letar efter nästa utmaning? Fastnat extra mycket för programmering under studietiden? Välkommen att läsa vidare! Vårt E-Commerce Academy program löper under 6 månader och du får möjlighet att vara med i häftiga projekt från start - samtidigt som du fortsätter lära dig genom mentorskap och utbildningsdagar.

Som Junior .Net-utvecklare hos oss och deltagare i Academy studerar du under ca 15 utbildningsdagar fördelade över 6 månader. Teori varvas med utveckling i skarpa kundprojekt för att du snabbt ska kunna tillämpa dina nya kunskaper. En senior utvecklare blir din mentor och följer dig längs vägen och lär dig allt hen kan (och lite till). Utbildningsmomenten leds av externa partners, interna specialister, arkitekter och seniora utvecklare. Alla har de en sak gemensamt - de är handplockade experter med många års erfarenhet i branschen med mål att lära dig så mycket som möjligt.

Efter ett halvår av lärdomar, utmaningar och förhoppningsvis en hel del skratt har du en bred grund att stå på inför framtiden. Då har du möjlighet till vidareutbildning eller certifiering i Episerver CMS, Episerver Commerce och PIM.

Utbildningens innehåll
Du kommer att lära dig E-commerce i teori och praktik, den tekniska utvecklingen i CMS- och Commerceplattformar samt integrationer till betallösningar, logistik och produktinformationssystem. Du kommer också att få insikt i UX/design, säkerhet, agilt arbetssätt och test och kvalité.

Vi söker dig...
... som är en nyutexaminerad eller Junior .Net-utvecklare och vill rivstarta din karriär.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom webb- eller systemutveckling med inriktning .Net (eller är självlärd med svart bälte i googling), att du skriver väl på svenska, engelska och i C# och vill arbeta i Göteborg, Karlstad eller Malmö.

Start
Gemensam uppstart och introduktion sker tillsammans med Knowits övriga traineeprogram i Stockholm den 5/9. Var beredd på att din anställning kan börja innan Academyn startar.

Ansökningsperiod
Rekrytering sker löpande och ansökan är öppen tills alla platser är fyllda. Så vänta inte med din ansökan – det finns max 10 platser fördelade på 3 orter. E-commerce Academy är ett samarbete mellan Knowit Experience-kontoren i Göteborg, Karlstad och Malmö.

Ansökan:
Varmt välkommen med din ansökan! Sök med ditt CV eller genom att endast svara på några korta frågor.
Mer info
Kontaktperson Victoria Sahlberg
Telefon 0730-668933
Email Mejla Victoria Sahlberg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://info.knowit.se/ecommerce-academy-knowit-experience
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Knowit Experience är en av Skandinaviens största och bästa helhetsbyråer inom design och digital kommunikation. Vi är totalt 650 specialister i Norden som arbetar med att skapa lösningar för en bättre digital kommunikation.

Vi erbjuder dig att jobba i ett engagerat och drivet gäng som bär på stor passion och entusiasm. Vi både stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. Vi värdesätter initiativ och du får all möjlighet att ta plats, växa och skapa din framtid hos oss. Vi arbetar med välkända varumärken inom spridda branscher.

Våra e-handelsutvecklare är några av branschens skarpaste och arbetar främst med att bygga affärslogiken i sajterna samt att integrera e-handelssystemen mot sök- och relevansmotorer, produktinformationssystem, affärssystem och andra omgivande lösningar. Vi jobbar alltid med användaren i fokus i agila projekt med stor personlig frihet och ansvar.