Ekonomiansvarig till bolag i global koncern

Ekonomiansvarig till bolag i global koncern

Contaplus är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.

För vår kunds räkning och till deras nordiska huvudkontor söker vi nu en ekonomiansvarig med start så snart som möjligt. Uppdraget beräknas löpa under minst 6 månader, med goda möjligheter till både förlängning och anställning. Bolaget är beläget i centrala Göteborg och ingår i en familjeägd, global koncern.

Arbetsbeskrivning
I din roll som ekonomiansvarig ansvarar du i huvudsak för redovisningen av de nordiska länderna. Några av de arbetsuppgifter du kommer arbeta med är momsavstämningar/momsrapporter, rapportering, budget- och prognosarbete, utbetalning/registrering av löner etc. Rapportering sker direkt till England.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som ekonomiansvarig tror vi att du har några års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Vi ser gärna att du har kommit i kontakt med nordisk redovisning och är trygg i att arbeta både på engelska och med övriga nordiska länder. Du är hands-on och uppskattar det lilla bolaget i den globala koncernen, vilket för med sig både en bredd och ett högt tempo bitvis under månaden. Du är duktig på Excel och har du erfarenhet av SAP är detta meriterande.

Personliga kvalifikationer
För att trivas hos vår kund och i denna roll bör du vara prestigelös, driven, positiv och serviceinriktad. Bolaget är en säljorganisation med många kontaktytor och det är därför viktigt att du vågar prata med verksamheten och dina kollegor. Du är lösningsorienterad med en vilja och förmåga att ta tag i saker.

Ansökan
Har du frågor eller funderingar kring detta uppdrag? Vänligen kontakta Lisa Andersson på 0709-828200 eller landersson@contaplus.se. Välkommen in med din ansökan snarast!
Mer info
Kontaktperson Lisa Andersson
Telefon 0729828200
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Contaplus
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)