Fastighetstekniker Klövern Göteborg

Fastighetstekniker Klövern Göteborg

Vi söker en positiv, engagerad och driven Fastighetstekniker till vårt kontor i Göteborg. Vi är ett team med stor kunskap om våra lokaler och hyresgäster och behöver nu utöka med dig som brinner för service och teknikfrågor i våra fastigheter.

Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning. Klöverns fastighetsbestånd i Göteborg omfattar cirka 220 000 kvm och består till största del av kontors- och lager/logistiklokaler Som anställd hos Klövern får du ta del av vårt förmånspaket och vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett snabbt växande bolag i en spännande bransch.

För att trivas med tjänsten behöver du tycka att det är roligt och inspirerande att aktivt arbeta med service, teknik och fastigheter. Du gillar utmaningar och trivs med att jobba både självständigt och i team för att tillsammans överträffa målen.

Dina arbetsuppgifter omfattar:
  • felanmälan och snabbt kunna hjälpa våra hyresgäster
  • reparationer och underhåll
  • driftoptimering samt uppdatering av driftinformation
  • ombyggnads- och energiprojekt
  • budget- och uppföljningsarbete
  • daglig kontakt med hyresgäster
Du som söker tjänsten har:
  • Fastighetsteknikerutbildning
  • Erfarenhet av att praktiskt arbetat som t.ex. VVS-montör, snickare, elektriker, reparatör
  • B- körkort * Vana att hantera mobil och dator som arbetsredskap
  • Erfarenhet inom fastighetsbranschen eller utbildning inom praktiskt yrke är meriterande
Du har ett stort intresse för teknik och problemlösning och som person är du positiv, lättsam, engagerad och idérik. Du är en lagspelare som delar med dig av din kunskap och du har ett driv och viljan att lära dig mer. Att ge service är något du trivs utmärkt med och vi värdesätter social kompetens högt.

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält där vi har kunden i fokus och det ska kännas naturligt för dig att arbeta efter vårt motto "att var dag underlätta kundens vardag". Mer info om oss, våra medarbetare och fastigheter finns på klovern.se.

Sista ansökningsdag är den 29 november. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in ditt CV och personliga brev redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta driftchef Jonna Styhre på 010-482 77 06.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler i tillväxtregioner.

Klöverns cirka 400 fastigheter och 3 000 000 kvadratmeter fylls med liv tack vare våra 5 000 hyresgäster.