Servicemontör till Göteborg

Servicemontör till Göteborg

Trivs du i en fartfylld miljö och vill leverera Kinnarps inredningslösningar?

Utmaningen
Kinnarps är branschens mest framträdande leverantör av inredningslösningar inom områdena Education, Office och Care. Som servicemontör levererar och monterar du Kinnarps möbler och tillbehör på plats ute hos våra kunder. Arbetet är omväxlande och du kommer att vara Kinnarps ansikte ut bland våra kunder. I arbetet ingår även godsmottagning och uppackning av varor, framplock av gods och inlastning i bilar samt hantering av reklamationer gentemot kund samt returer internt/externt. Då vi levererar kompletta inredningslösningar utför vi även monteringsjobb i tak, vägg och golv vilket innebär att du har kännedom om regler, verktyg och fästtekniker för detta. Vidare är du noggrann och ordningsam och tar ett stort ansvar för det arbete du ska utföra.

Din bakgrund
Du har sannolikt en teknisk utbildningsbakgrund. Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med erfarenhet från möbel- och inredningsbranschen. Då du kommer att arbeta i en kundserviceorienterad organisation är erfarenhet av kundkontakt med hög servicenivå ett krav. B-körkort är ett krav. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi värdesätter motivation och energi högt. Du är ansvarstagande och noggrann. Du är en lagspelare samtidigt som du kan arbeta på egen hand och du är självklart lösningsfokuserad.

Vad gör detta till din utmaning?
Vi vill att du berättar för oss vad det är som gör jobbet som servicemontör till just din utmaning. Vad är det som lockar dig och vad tänker du kring rollen? Berätta helt enkelt för oss varför du vill anta utmaningen!

Tillträde: Snarast
Placeringsort: Göteborg
Varaktighet: Tillsvidareanställning, (provanställning på 6 månader tillämpas)
Arbetstid: Heltid, dagtid

Vill du veta mer?
Du är välkommen att kontakta Kinnarps kontaktpersoner om tjänsterna enligt nedan:
Göteborg: Magnus Lindqvist, Supply Chain Manager Väst, tfn. +4631-7032732
alt. Gabriel Lund, HR-chef, tfn. +46515-38245

Urval sker löpande så ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Magnus Lindqvist
Telefon +4631-7032732
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kinnarps.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (2 dagar kvar)