International Product Manager, Kinnarps

International Product Manager, Kinnarps

Till Kinnarps söker vi en International Product Manager

Har du erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö, ser dig som en mångkonstnär och föredrar att arbeta i en kommersiell roll? Gillar du högt tempo och vill jobba på ett företag i framkant inom den spännande möbelindustrin är du kanske den person vi söker.

Omfattning:
Heltid, placeringsort Kinnarp

Dina huvudsakliga arbetsområden är:
  • Analys- och utvecklingsarbete
  • Produktplanering och förvaltning
  • Produktmarknadsföring
Som internationell produktchef blir ditt huvudsakliga ansvar för dessa övergripande områden i syfte att skapa marknadens bästa sortiment inom området Arbetsstolar. Viktigt blir därför att analysera trender och driva förslag på förändringar, förbättringar och introducera förslag på nya produkter såväl som reduktioner. Du arbetar mycket i projekt och samarbetar såväl externt med t ex formgivare, designers och leverantörer som internt med t ex övriga produktchefer, projektledare, sälj/marknad och konstruktion. Det är alltså du som har de kommersiella kontakterna men är även den som förädlar informationen från marknaden in mot företaget för att uppnå målen för verksamheten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi/marknadsföring alternativt design/produktutveckling. Du har en tidigare erfarenhet att arbeta i internationell miljö, utomlands eller i Sverige. Du hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift samt har goda datakunskaper. Vidare ser vi att du har erfarenhet från Product Management.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativtagande och prestigelös. Vidare är du kommunikativ, affärsmässig, analytisk, social och relationsskapande. Som person är du lugn och trygg i dig själv och tvekar inte att ta beslut. Att prata inför en stor grupp människor är något du inte drar dig för utan snarare motiveras av.

Arbetet bedrivs ofta i projektform varvid höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet ställs. Tjänsteresor kommer att förekomma både inom Sverige men även inom Europa, ca 35-45 resdagar/år. Placeringsort är Kinnarp

Sista ansökningsdag:
2018-06-18. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
I denna rekrytering samarbetar Kinnarps med Randstad AB och kontaktpersoner är Malin Fogelin, malin.fogelin@randstad.se, tfn: 0733-43 44 47 alternativt Thomas Bylund, thomas.bylund@randstad.se, tfn: 0702-64 40 09

Om Kinnarps

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps driver försäljning i ungefär 40 länder. Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag, där Jarls och Evys barn och barnbarn nu leder företaget.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 22 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.