Projektingenjör till Kingspan AB, Göteborg / Skövde

Projektingenjör till Kingspan AB, Göteborg / Skövde

Projektingenjör
Göteborg eller Skövde

Kingspan Insulated Panels, erbjuder en spännande roll där du får ett tydligt eget ansvar för både kunder och projekt med ett flexibelt arbete i en internationell organisation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett innovativt företag där frihet under ansvar värderas högt.

Vårt kontor ligger i centrala Mölndal, där sitter dina kollegor från Kingspan tillsammans med två projektingenjörer från Paroc panel system som är en del av Kingspan. Det finns också möjliget att utgå från vårt kontor i Skövde.

"Vi är ett mindre team i ett stort bolag med korta beslutsvägar där alla har möjlighet att påverka. Hos oss får du en varierande roll där du tar fram montageritningar och tekniska lösningar, både tillsammans med vår produktion och med kunder.

Hos oss får du ett flexibelt arbete där du ges möjlighet att bli specialist i branschen och kommer att ha breda kontaktytor. Den person som jag vill ha i vårt team är en lagspelare med starkt engagemang och en vilja att lära sig mer.

- Sina Sanzi, Country Manager, Kingspan AB & Paroc Panel System

"Kunskapsnivån i gruppen är extremt hög då många kollegor har varit i företaget under lång tid. Vi är en tight grupp som generellt sätter laget före jaget, där alla förstår vikten av att kunna samarbeta.

Varje dag ser olika ut. Ibland är vi ute och träffar kunder och leverantörer, vissa dagar på kontoret. Det jag framförallt gillar är att man är med och skapar byggnader av olika typer som verkligen gör skillnad.

I Sverige har vi en platt organisation med högt i tak. Kingspan är ett företag där det händer saker. Nya produkter med nya möjligheter som resultat. Man jobbar aktivt med att digitalisera och effektivisera verksamheten."

- Martin Holmberg, Säljare

Arbetsbeskrivning
Som projektingenjör hos oss kommer du få arbeta i flera av våra spännande panelprojekt i en utvecklande miljö. Du kommer att ansvara för att stödja säljavdelningen, ha kontakt med kunder, leverantörer och besvara tekniska frågor samt upprätta montageritningar.

Arbetsuppgifterna omfattar:
  • Projektering
  • Framställning av detaljritningar
  • Teknisk support både internt och externt
  • Att vara uppdaterad på byggregler och myndighetskrav
Profil
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Du har en god förståelse för branschen, trivs med att arbeta i grupp och är inte rädd för att ta egna initiativ. I ditt arbete behöver du kunna prioritera och ta beslut, samt leda arbetet mot planerade leveranser och hålla deadlines.

Vi ser att du:
  • Är gymnasie- eller högskoleingenjör med inriktning mot byggteknik
  • Har några års erfarenhet från byggbranschen
  • Erfarenhet av AutoCAD
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Kontakt:Har du frågor om tjänsten, kontakta Josefine Petersson på Intenso Teknikrekrytering 0702-50 14 29.Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 2 maj 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kingspan Group är en ledande producent av en mängd konkurrenskraftiga produkter till byggindustrin. Kingspan är välkänt i hela byggbranschen för sin förmåga till innovation, design, kvalitet och teknisk kompetens. Kingspan Group har en tydlig miljöprofil och har produktion och distribution i stora delar av världen. Gruppen producerar bland annat sandwichpaneler, isoleringsskivor, installationsgolv. Kingspan är marknadsledande producent av sandwichpaneler. Kingspan Panels öppnade i januari 2017 en ny högeffektiv fabrik i Finland för att kunna möta den växande efterfrågan på deras innovativa produkter. Sökord: Byggingenjör, Ingenjör, Högskoleingenjör, Tekniker, Byggtekniker, Teknisk support, Projektör, Projektingenjör