Underhållstekniker/mekaniker till Partille depå

Underhållstekniker/mekaniker till Partille depå

Till Keolis depå i Partille söker vi nu dig som är underhållstekniker/mekaniker med stort intresse för fordon och teknik. Hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb. Med dig i vår verkstad får vi trafiksäkra bussar där våra förare och resenärer känner sig trygga.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Som mekaniker, eller underhållstekniker som vi kallar det hos oss, får du ett mycket varierat arbete, då du arbetar med hela processen. I samråd med arbetsledningen gör du en trafiksäkerhetsmässig bedömning om bussen kan sättas ut i trafik. Du gör själv tekniska bedömningar av olika system i bussen och utför lämpliga åtgärder.

För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och driftig. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper, till exempel biogas- och elbussar.

Vi söker två mekaniker/underhållstekniker som kan arbeta kväll. Tjänsten är en tillsvidareanställning och Keolis tillämpar 6 månaders provanställning. Vi ser helst att du kan börjar så snart som möjligt.

Det här behöver du ha

Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning

B-körkort

Van användare av systemstöd

God datorvana

* Flera års erfarenhet av tunga fordon, gärna buss

Har du D-körkort, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar är detta meriterande.

Det här får du av oss

Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Du har nära till din chef som stöttar dig och kan svara på dina frågor.

Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster.

Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.

Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev.

Sista ansökningsdag är den 28 september 2018.

Kontaktperson

Vid frågor vänligen kontakta Alma Velijevic Torrez, rekryterare på tfn 0702-364004

Tina Nordqvist, underhållschef på tfn 031-67 19 40.

Inga-Lill Hedlund, facklig representant Kommunal på mail Ingalill.hedlund@kommunal.se

Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärsidé är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)
Visa var