Depåansvarig med försäljnings- & maskinintresse

Depåansvarig med försäljnings- & maskinintresse

Arbetsbeskrivning
Det kommer att vara väldigt varierande arbetsuppgifter från kundmottagning och kundbesök till att serva, tvätta och reparera maskiner. Då du kommer att ha det övergripande operationella ansvaret för Kendrills tillväxt i regionen kommer du att få möjlighet att sätta rutiner och finna nya vägar för att skapa tillväxt och fler nöjda kunder. Till din hjälp kommer du framförallt jobba nära VD men du kommer också kunna bolla frågor och idéer med depåansvarig och serviceansvarig i Stockholm. Du kommer vara den första anställda i Göteborg men du kommer ha flera kollegor genom vårt moderbolag Work system, som du kommer dela lokal med. Vi siktar också på att anställa fler till ditt team i takt med att Göteborgsregionen växer.

Personliga egenskaper
Våra värdeord är Snabbhet, Enkelhet och Stolthet; det betyder att du som person behöver vara snabb och drivande i ditt arbete, flexibel och enkel i ditt samarbete och noggrann med det du gör så att både du och företaget kan vara stolta över ditt arbete.

Arbetstempot är högt och vi förväntar oss också att du själv kan, och tycker om att, lösa problem som uppstår.

Krav
  • Du ska ha arbetslivserfarenhet från att ha servat och underhållit maskiner eller fordon
  • Du ska ha Körkort
  • Du ska ha en god förmåga i att läsa, skriva och räkna
  • Du ska vara social och kundorienterad
  • Du ska vara självdriven och tycka om att pusha dig för att nå resultat
Övrigt
  • Det är inget krav men meriterande om du har erfarenhet från bygg-, rivning- eller anläggningsbranschen
Hur du söker
Låter detta som en spännande resa du vill vara med på, maila din ansökan till rekrytering@kendrill.se. Frågor kring tjänsten besvaras också per mail.

Ansökan ska innehålla CV och ett personligt brev (ska innehålla information om dig som person och varför du söker dig till oss och till tjänsten)
Mer info
Email Mejla Kendrill AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kendrill.se
Sista ansökningsdag 7 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kendrill AB är ett entreprenöriellt bolag som hyr ut specialiserade maskiner till bygg- och anläggningsbranschen. Verksamheten har till idag varit koncentrerad kring Stockholm med omnejd. Kendrill har nyligen bytt ägare och börjar nu en expansiv fas där det första steget är att öppna upp verksamheten i Sveriges andra största stad, Göteborg. Ett viktigt led i detta är få in en driven depåansvarig som kan vara med att forma och driva framdriften i Göteborgsregionen. Lockas du av affärer, maskiner och möjligheten att forma dina och depåns rutiner? Vill du vara en del av ett entreprenöriellt bolag som satsar framåt? Är svaren ja, läs vidare nedan!

Mer information om Kendrill hittar du på www.kendrill.se