Entreprenadsnickare med driv sökes!

Entreprenadsnickare med driv sökes!

Vill du jobba i ett nytänkande byggföretag och vara en del av vår framgångsrika entreprenadverksamhet som expanderat sen start? Och vill du jobba i ett företag som satsar på att utveckla sina medarbetare?

Vi är 40 arbetskamrater på vårt kontor i Göteborg som har mångårig erfarenhet av varierande byggprojekt. Vi utför byggentreprenader i form av totalentreprenader, utförandeentreprenader och samverkansentreprenader för såväl privata som offentliga beställare. Då vi ser att efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka söker vi nu ytterligare två snickare till våra byggentreprenader i Göteborg.

Är du driven och brinner för ditt jobb? Har du förmågan att tänka efter före, bemöta kunder och kollegor positivt, överträffa förväntningar och både arbeta självständigt och i lag? Har du yrkesbevis och erfarenhet av byggentreprenader samt delar vår värdegrund är du helt rätt för oss och är välkommen att höra av dig!

Vid frågor kontakta vår produktionsledare Jimmy Kleveros via jimmy.kleveros@karatenbygg.se

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.karatenbygg.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karaten Bygg grundades 2006 och vi är idag en stark spelare att räkna med i branschen. Vi är här för att vi hela tiden vågar utmana normen. Och vi gör det genom vårt moderna synsätt där vi med vår värdegrund noggrant fokuserar på att ta fram de bästa medarbetarna för att kunna skapa de nöjdaste kunderna – det vi räknar som vår framgång. Idag är vi 300 engagerade, kompetenta och erfarna kamrater som främst erbjuder företag och organisationer kvalitetstjänster inom byggservice och byggentreprenad. I morgon kanske vi erbjuder något mer – huvudsaken är att vi bygger en bättre omvärld.