Kamux expanderar och söker inköpare av transportbilar

Kamux expanderar och söker inköpare av transportbilar

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Våren 2021 slog vi upp dörrarna till vår nya megabutik i Kärra, Göteborg, med plats för över 300 bättre, begagnade bilar. Nu behöver vi dig för att utöka vårt utbud av både person - och transportbilar i Göteborg. Vi söker en relationsskapare med näsa för affärer och bakgrund inom försäljning av företagsbilar och/eller transportbilar. Vi lägger störst vikt vid din personlighet då du kommer att ha många kontakter och bransch relationer.

Arbetsuppgifter:

Som inköpare av transportbilar kommer ditt fokus vara inköp av person - och transportbilar från företag. Det är du som kommer att ha bäst koll på transportbils marknaden i Göteborg. Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon med syfte att värdera och köpa in bilar från auktioner, bilhandlare och enskilda företag. Relationsbyggande och förhandling är återkommande delar av arbetet. Det är viktigt att alltid ge bra service och vara på gott humör även under de mest fullspäckade dagarna.

Du arbetar i ett team mot högt uppsatta mål och ska ha en stark drivkraft att skapa goda resultat.

Tidigare erfarenhet av inköp är inte ett krav men har du på något sätt skaffat dig kunskap om bilbranschen är detta ett plus.

För att lyckas tror vi detta passar in på dig:

  • Erfarenhet inom transportbilar/företagsbilar
  • Utåtriktad och bra på att skapa relationer
  • Driven, positiv och problemlösande
  • Strategisk och näsa för affärer
  • Hög arbetsmoral och trivs med många bollar i luften
  • Tävlingsinriktad lagspelare
  • B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du har kollegor inom inköp både i Göteborg, Stockholm och Malmö, tillsammans är ni ett stort och sammansvetsat gäng med härlig stämning! Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

Placering är på vår inköpsavdelning i Göteborg med möjlighet att jobba hemifrån ca 3 dagar/vecka.

Ansökan:

Låter det här intressant och känner du att du inte kan vänta på att få börja jobba med inköp på Kamux? Skicka in ditt CV och personliga brev senast 31 maj via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på andra sätt än via vårt rekryteringssystem.

För mer information kontakta Teamledare inköp Göteborg Per Andersson, per.andersson@kamux.se , telefon 0730 52 72 45. Vi ser fram emot din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 2000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi är verksamma.