Hallvärd till Kamux Göteborg

Hallvärd till Kamux Göteborg

Gillar du att ha många bollar i luften och att ge service i världsklass? Har du dessutom ett intresse för bilbranschen och motiveras av att skapa relationer och att samarbeta med andra? Då kan det vara just Dig vi söker!

Arbetsuppgifter
I rollen som Hallvärdinna/Hallvärd kommer du att vara ansiktet utåt för vår nya butik i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter innefattar att välkomna kunder och se till att de blir uppmärksammade och får den hjälp de behöver. Det kan innebära demonstrering av bilar, hantering av provkörningar. Du kommer även, när tid finnes, att vara behjälplig för exponeringen av våra bilar i bilhallen samt på nätet. Arbetet sker på bästa sätt för att alltid säkra nöjda kunder.

Tjänsten är på heltid.

Vi söker dig som:
Kan leverera service och en oförglömlig upplevelse för kunden här hos oss på Kamux i Göteborg. Du har goda datorkunskaper, vilket är en förutsättning för att klara av vardagen, därtill hanterar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Du är engagerad, service- och resultatinriktad samt har en naturligt driv att alltid sätta kunden i första hand. Du har insikten att god struktur lägger grunden för utmärkta resultat och arbetar gärna självständigt samtidigt som du uppskattar en stark teamkänsla där kollegorna ställer upp för varandra.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder dig:

  • Att jobba i ett nytt hungrigt team som vill nå FRAMGÅNG
  • En trygg arbetsgivare
  • En möjlighet att få in en fot i bilbranschen.
Ansökan:
Känner du att du verkligen vill bli en del av det framgångsrika Kamux Teamet? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 31: a juli. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta butikschef Imad Khoshnaw, imad.khoshnaw@kamux.se eller på telefon 072-455 01 41.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Hotell & Restaurang, Reception, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i
Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1300 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 300 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.