Erfaren transportbilssäljare till Kamux Göteborg!

Erfaren transportbilssäljare till Kamux Göteborg!

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att växa! Vi söker nu dig som vill ansluta till vårt team i Göteborg i rollen som transportbilssäljare. Kamux är specialiserade på försäljning av nyare begagnade bilar. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

Arbetsuppgifter:
Du kommer att fokusera både på att köpa in och att sälja transportbilar. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja.

Relationsbyggande och förhandling är återkommande delar av arbetet. Det är viktigt att alltid ge bra service och vara på gott humör även under de mest fullspäckade dagarna.

Vi söker dig som:
Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Göteborg arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

Vi vill att detta passar in på dig:
  • Tidigare erfarenhet från inköp och/eller försäljning av transportbilar är meriterande
  • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
  • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
  • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
  • Du har en hög arbetsmoral
  • Du är positiv och omtänksam
  • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
  • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
  • Du har B-körkort.
För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

Vi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du "en i gänget" och får en gedigen introduktionsutbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Ansökan:
Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt, dock senast den 30 september. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår Butikschef Hampus Gustavsson, hampus.gustavsson@kamux.se eller vår Regionchef Jesper Ridde, jesper.ridde@kamux.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 2000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.