Butikschef och Säljare till Kamux megabutik som öppnar i Göteborg

Butikschef och Säljare till Kamux megabutik som öppnar i Göteborg

I maj kommer vi öppna en riktigt stor och fin butik för begagnade bilar i Kärra i Göteborg. Vi behöver dig för att göra den här butiken till en succé. Det här kommer bli vår 23 butik i Sverige och vi kommer ha plats för över 300 bilar. Det kommer bli en otroligt rolig, spännande, utmanande och utvecklande resa att göra Kamux känt i vår andra huvudstad. Visst känner du du att det är detta du längtat efter?

Butikschef
Trygg och erfaren ledare, gärna med kunskap från personbilsbranschen och stor vana av sälj och att hantera människor på alla nivåer. Vi söker dig som känner dig lika bekväm med att coacha dina medarbetare till framgång som att lösa en reklamation på bästa sätt eller göra ett avslut. Din främsta uppgift är att leda butiken och säljarna till Framgång.

Säljare
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba som säljare. Det är meriterande om du jobbat i bilbranschen. Huvuduppgiften är att köpa och sälja bil. Vi ger dig utbildning utifrån Kamux framgångsrika sätt att jobba. Det viktigaste är att du tror på dig själv, att du med rätt verktyg kan utföra stordåd med våra kunder, där vi överträffar kundens förväntningar på kommunikation och service. Ett stort bilintresse är en förutsättning för att lyckas.

Vi vill att du som Butikschef eller du som Säljare:

  • Älskar att sälja och köpa bilar
  • Älskar högt tempo
  • Älskar att skapa nya kontakter och har nära till skratt
  • Älskar att jobba i en flexibel och anpassningsbar miljö
  • Älskar att ta ett övergripande ansvar för affären
  • Älskar att vara problemlösare
Vi erbjuder dig:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning. Butikschefen har en viktig uppgift här, att coacha och leda sin personal till framgång. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Arbetsuppgifter
Vi köper in och säljer bilar till rätt priser. Det kan emellanåt vara ruschigt. Bilar ska fotas, testas och uppgifter ska registreras i systemet, samtidigt har du kontakter att följa upp och kunder att hjälpa i butiken. Ett mycket omväxlande och roligt jobb för rätt person.

Du säljer inte bara bilar till kunder utan du skapar relationer!

Vad innebär det då att jobba på Kamux?
Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas.

Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.

Ansökan:
Känner du att du verkligen vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande Kamux-teamet? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 28e februari. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår HR-chef Anders Johansson, anders.johansson@kamux.se eller på telefon 073 366 69 90.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Johansson
Telefon 073-366 69 90
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1300 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 300 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.