Kundansvarig till Kakelpalatzet i Mölndal

Kundansvarig till Kakelpalatzet i Mölndal

Om tjänsten:

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning och innefattar fastlön, för öppettider se vår hemsida.
  • https://www.kakelpalatzet.se/oppettider-hitta-hit/molndal/
Som kundansvarig på Kakelpalatzet kommer du att arbeta mot privatkunder och proffs vilket innebär att du hjälper och vägleder konsumenter till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge bra kundservice är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter avslutad affär. Därför är det av yttersta vikt för oss att kunden ska vara nöjd med sin köpupplevelse, hela vägen från ritning till färdigt badrum. Som säljare är du också delaktig inom varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra vår butik så tilltalande som möjligt och på så vis vara det självklara valet för kunden.

Om dig:

Du arbetar tillsammans i ett sammansvetsat säljteam och vi ser gärna att du tidigare arbetat i butik eller har erfarenhet av försäljning.

För att du ska bli framgångsrik och trivas i ditt arbete hos oss är det viktigt att du är ödmjuk, lyhörd och lyssnar på kundens behov. Det är också viktigt för dig som säljare att kunna förmedla information till kunden på ett tydligt sätt, kunna hantera flera arbetsuppgifter och information samtidigt, agera lösningsorienterat och behålla kontrollen vid hög arbetsbelastning. Du är social, lojal och en hjälpsam person som gärna ställer upp för andra. Om du dessutom har ett intresse för inredning och design är detta självklart ett plus.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal och skrift är en förutsättning. Ytterligare språkkunskaper är givetvis meriterande. Har du erfarenhet av arbete i ritprogram sedan tidigare är även detta mycket meriterande.

Vi kommer att hålla löpande intervjuer, tjänsten kan därför tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.
Så om detta låter som en tjänst som tilltalar dig, sök direkt!

Sista ansökningsdatum: 2020-12-30
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kakelpalatzet.se
Sista ansökningsdag 30 dec 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kakelpalatzet i Mölndal är ett företag som varit verksamt sedan 1992 och antalet anställda uppgår idag till 14 st. Vårt koncept innehåller starka varumärken som Porcelanosa, Casa Dolce Casa, Vedum, Vola, Duravit med flera. Vår affärsidé är att förse marknaden med högkvalitativa produkter till en god god service.