Säljare till Kaffegreven

Kaffegreven · Försäljning · 22 okt

Om jobbet

Om oss

Tranpenad Konsulting är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Örebro och Jönköping. Vi på Tranpenad Konsulting är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade. Vi vill tacka Kaffegreven för förtroendet att rekrytera en Säljare.

Om tjänsten

"Följ med Kaffegreven in i nästa kapitel"
Kaffegreven är ett Göteborgsbaserat företag som levererar kaffe- & fikalösningar till arbetsplatser i hela Sverige. Med starka varumärken i portföljen skräddarsyr de lösningar som bidrar till trevliga arbetsmiljöer runt om i Sverige. Önskar du en föränderlig vardag där försäljning, event och nätverkande ingår är det dig Kaffegreven söker.

De expanderar och söker en skarp, social & driven säljare som vill kunna påverka sin lön och tjäna pengar. Som B2B säljare hos Kaffegreven jobbar du både med utveckling av befintliga kunder men också av att prospektera och bearbeta nya kunder. Du ansvarar för hela försäljningscykeln och besöker kontinuerligt de befintliga kunderna för att bibehålla och utveckla goda relationer.

Du utgår från kontoret i Mölndal där även showroom och lager är beläget, här sitter du i riktigt trevligt kontorslandskap med utsikt över ditt distrikt Göteborg med omnejd. Hos Kaffegreven händer det mycket och du som säljare har här möjlighet att påverka, utveckla och komma med idéer som snabbt behandlas och förädlas.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen och/eller ett par års erfarenhet av liknande B2B försäljning samt har en hög social kompetens och vill jobba och utvecklas "med Kaffegreven".
Du trivs bra med att jobba mot uppsatta mål och drivs av att prestera, som person är du lyhörd, noggrann & strukturerad men samtidigt flexibel och prestigelös.

Du kommer jobba med personer som alla strävar efter att ge kunderna en fikaupplevelse utöver det vanliga. Att ha roligt på och utanför jobbet är viktigt och tillsammans hittar dem på roliga aktiviteter som ytterligare stärker teamet och bidrar till känslan Kaffegreven förmedlar till sina kunder.

Vill du bli nästa stjärnsäljare på Kaffegreven, ansök NU!!!!

Krav:
Har erfarenhet av uppsökande försäljning
Körkort

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Placering: Mölndal
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Lön: Fast + Provision
Vid eventuella frågor rörande tjänsten kontakta Karl Warfvinge och all direktkontakt med Kaffegreven undanbedes.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte skicka redan IDAG!
Jobbfakta

Ring Karl Warfvinge, 0704801055

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 okt

Om företaget