Säljande kundcentermedarbetare till Kvbil

Säljande kundcentermedarbetare till Kvbil

Det går bra för Kvdbil, och nu behöver vi förstärka vårt kundcenter ytterligare. Drivs du av att överträffa kunders förväntningar och skapa en wow-upplevelse för kunden? Anser du att service är samma sak som försäljning? Då är vi nyfikna på dig!

Kvdbil har vi Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Våra kunder är privatpersoner, företag och myndigheter. Vi hjälper helt enkelt säljare och köpare att göra en skönare bilaffär. Våra auktionsobjekt testas, värderas och beskrivs grundligt innan vi lägger upp dem för auktion på kvd.se. Varje år säljer vi fler än 26 000 bilar. I KVD-koncernen ingår även Sveriges ledande bilvärderingsbolag, Bilpriser.se samt Kvdpro.com - auktioner med maskiner och tunga fordon.

Arbetsuppgifter

I vårt kundcenter jobbar vi med kundservice för våra köpande och säljande kunder via telefon, mejl och chatt. Hos oss arbetar du som både säljare och rådgivare så det är viktigt att du är trygg i och kan prestera i båda rollerna. Vanliga samtal en arbetsdag kan vara; allmän rådgivning, boka transporter och exporthantering.

Försäljningen av våra tilläggstjänster och kringerbjudanden är en stor framgångsfaktor för Kvdbil och är en viktig del av Kundcenters arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper

Förutom att våra värderingar nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla speglar dig och din personlighet, så ser vi gärna att du är positiv, ansvarsfull och initiativrik. Du är trygg i att kommunicera tydligt och pedagogiskt i både tal och skrift. Du behöver i perioder även klara av ett högt arbetstempo och samtidigt kunna ta ansvar för kunderna och deras önskemål på ett proffsigt sätt som skapar trygghet och återvändande kunder.

Försäljning är en naturlig del av dig, och du kommer genom det att skapa ett mervärde för våra kunder. Du är målinriktad och har en stark, inre drivkaft med en vilja att lyckas såväl individuellt som i ett team.

Vi är i en expansiv fas vilket gör att det händer extra mycket här just nu så du behöver tycka det är roligt när teknik och arbetssätt ständigt utvecklas och förbättras.

Önskemål och krav

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att skapa mycket nöjda kunder via telefon. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Om du kan ytterligare språk kommer du säkert få användning även för dem då vi bl a jobbar med export

Att försäljning är en del av din vardag är ett måste, att du är bilkunnig inget lika måste (men ett stort plus)..och att du tycker det är viktigt med bra teamwork och att ha kul på jobbet ser vi som ett ännu större plus!

Övrigt

Din arbetsplats kommer vara i våra nya fräscha lokaler på Kilsgatan 4 i centrala Göteborg. Här sitter redan 100 av dina framtida kollegor som under dagen gärna bryter av med en god kopp kaffe, ett härligt skratt och för den som vågar kanske tom en pingismatch eller löparrunda. Kulturen är varm och energin studsar mellan väggarna. Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på AW, konferens, julfest, fika etc.

Tjänstens omfattning: 100%.

Arbetstid: Kl 8-17 men du kan komma att arbeta någon kväll i veckan samt någon söndag i månaden. Vårt kundcenter är öppet mellan kl 8-22 mån-tor, kl 8-17 på fredagar samt kl 17 - 22 på söndagar.

Vi tillämpar löpande urval vilket betyder att du bör söka tjänsten så snart du kan, risken är annars att tjänsten redan hunnit bli tillsatt..

För frågor kring tjänsten kontakta Magnus Gustavsson, Kundcenterchef, på telefon 0765-518042, alternativt på magnus.gustavsson@kvdbil.se

Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdbil är Sveriges ledande marknadsplats för begagnade bilar. Våra kundgrupper består av privatpersoner, företag, och myndigheter. Vi testar värderar och beskriver alla auktionsobjekt objektivt innan de läggs på auktion på kvd.se. I koncernen ingår även Nordens ledande bilvärderingsbolag, Bilpriser och SMART 365 samt Kvdpro - auktioner för maskiner och tunga fordon.

KVD-koncernen har idag ca 160 anställda och vi förmedlar årligen fler än 26 000 bilar genom kvdbil.se och 3000 affärer genom kvdpro.com, till ett sammanlagt värde om 3 miljarder kronor. Genom Bilpriser görs varje månad 1,2 miljoner värderingar.