Driven Säljkoordinator!

Driven Säljkoordinator!
Är du en riktig glädjespridare som älskar struktur, full fart och att mäkla ihop affärer? Perfekt! Det är dig vi vill ha!
Kvdpro är ett digitalt nätauktionsbolag - och vi växer så det knakar just nu. I denna roll har du aldrig tråkigt och tillsammans med dina fem säljkoordinatorer till närmaste kollegor är ni alla enormt viktiga nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxt.

Vem är du?

Du är självgående och har en god förmåga att organisera ditt arbete. Du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer. Du älskar känslan av att vara spindeln i nätet och drivs av en roll där du får ta stort ansvar. Du är driven, framåt och får den där extra lilla glädjekänslan i magen när du lyckas med en riktigt bra affär. Du vill inget hellre än att ge kunder bästa service och du visar alltid stort engagemang i kundkontakt. Du gillar att ta egna initiativ och vill ständigt lära dig nya saker. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper i denna rekrytering och särskilt viktigt är ditt driv, engagemang och viljan att lära dig nya saker.

Om rollen:

Att vara säljkoordinator på Kvdpro innebär ansvar för olika försäljningsuppdrag inför våra veckovisa auktioner. Varje objekt är ett litet projekt som du följer från intresseanmälan från säljaren till dess affären är avklarad med köparen. Detta innebär bland annat kontakt med säljare, objektsvärdering, förberedelser inför veckans auktionsobjekt, mäkling mellan köpare och säljare samt avräkningar efter slutförda affärer. Det är inget krav att du har tidigare erfarenhet och kunskap om fordon/maskiner/verktyg i någon form, men det är ett plus. Du som säljkoordinator mäklar ständigt ihop affärer mellan köpare och säljare och drivs av att göra alla i processen nöjda med Kvdpro. Många av våra objekt går på export och det är därför viktigt att du behärskar engelska både i tal och skrift. Kan du även ytterligare språk är det meritererande (men inget krav), speciellt finska, polska eller tyska.

Vilka är vi?

Kvdpro med nätauktionssidan kvdpro.com är en av de ledande marknadsplatserna för försäljning av maskiner och tunga fordon. Vi hjälper årligen tusentals köpare och säljare att göra trygga affärer inom det tunga segmentet. De som säljer via oss finns i Sverige och våra köpare finns över hela världen. Vi är en del av KVD-koncernen. I koncernen ingår också kvdbil.se, Nordens största auktionssida för begagnade bilar, där det årligen görs mer än 27 000 trygga bilaffärer, samt Sveriges ledande bilvärderingsbolag Bilpriser, med värderingsportalen bilpriser.se. Vi är ett uttalat tillväxtbolag och har under 2019 haft ett mycket framgångsrikt år. Vid årsskiftet 2018/2019 var vi cirka 20 anställda och idag är vi över 30 anställda.

Övrigt:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Storås Industriområde strax utanför Göteborg. Till kontoret finns det god kommunikation och du når Storås med flera spårvagnslinjer på 16 min från centrala Göteborg.

KVD har kollektivavtal och mycket generösa personalförmåner bland annat:
  • Friskvårdsbidrag på 4000 kr/år
  • 6 veckor semester
  • Möjlighet till 20 dagar förskottsemester
  • Terminalglasögon
  • Privat sjukvårdsförsäkring (subventionerad)
  • Företagshälsovård
  • Avsättning till tjänstepension (Collectum ITP 1)
  • Frukost på måndagar
  • Och mycket mer...
Vi behandlar ansökningarna så snart de kommer in och intervjuar kandidater löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta Anna Lycke via e-post: anna.lycke@kvdpro.com eller på telefon 010-1651411

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med rekryterings och bemanningsföretag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvdbil är Sveriges ledande marknadsplats för begagnade bilar. Våra kundgrupper består av privatpersoner, företag, och myndigheter. Vi testar värderar och beskriver alla auktionsobjekt objektivt innan de läggs på auktion på kvd.se. I koncernen ingår även Nordens ledande bilvärderingsbolag, Bilpriser och SMART 365 samt Kvdpro - auktioner för maskiner och tunga fordon.

KVD-koncernen har idag ca 160 anställda och vi förmedlar årligen fler än 26 000 bilar genom kvdbil.se och 3000 affärer genom kvdpro.com, till ett sammanlagt värde om 3 miljarder kronor. Genom Bilpriser görs varje månad 1,2 miljoner värderingar.