Kundcentermedarbetare till Kvdpro

Kundcentermedarbetare till Kvdpro

OM TJÄNSTEN:
Nu söker vi Kvdpro efter sin nya kollega till bolagets kundcenterteam. I rollen som kundcentermedarbetare kommer du att ha en varierande vardag med inslag av rådgivning, administration och enklare försäljning. Efter att ett auktionsobjekt blivit sålt tar du vid i dialogen med köpande kund via telefon, mejl och chatt i syfte att stötta och säkerställa en hög kundnöjdhet genom hela processen.

Du kommer också att administrera exportförsäljning, hantera kvalitets- och reklamationsärenden och ta ansvar för försäljning av tilläggstjänster som exempelvis finansiering eller transportlösningar. Bolagets köpande kunder finns över hela Europa och en stor del av försäljningen går till export vilket ställer krav att du har god engelska i tal och skrift.

Anställningen inleds med en tre veckor lång introduktion där du sedan kan få stöttning av kollegorna i teamet. Då tjänsten är på heltid och behovet av nya kollegor stort ser vi helst att du är tillgänglig för arbete i sommar.

Sammanfattningsvis kommer du att:
 • Stötta kunder vid auktionsavslut via telefon, chatt och mail
 • Administrera exportförsäljning och tillhörande kunduppgifter
 • Hantera försäljning av tilläggstjänster som finansiering och transport
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en slutförd gymnasieutbildning
 • Har tidigare erfarenhet av en administrativ serviceroll, exempelvis kundtjänst, telefonförsäljning, kundkoordinator
 • Har flytande svenska i tal och skrift
 • Talar och skriver god engelska då flertalet av företagets kunder finns utomlands
 • Har du bakgrund från transport/fordonsbranschen eller erfarenhet av transporthantering är det ett stort plus
För att lyckas i rollen hos Kvdpro krävs att du har en stark kommunikativ förmåga och genuint trivs i att samtala med kunder där du bygger förtroende utan större problem. Tempot kan periodvis vara högt då försäljningstrycket är högt vilket ställer krav på att du har förmågan att prioritera rätt och kan säkerställa god kvalité i varje ärende. I situationer där det tar stopp agerar du lösningsfokuserat och vågar prova nya arbetssätt för att komma framåt.

OM KUNDFÖRETAGET:
Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Vi är helt enkelt mycket stolta att vara unika i branschen med anläggningar från norr till söder. Vi är även en del av Kvd-koncernen och har sedan starten 1991 varit en pionjär inom digital försäljning via auktion och fastpris av maskiner och fordon.

Du blir del av ett team om X personer där man arbetar efter sina värdeord - nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla. Man eftersträvar att lyssna på varandra och vet att en god idé kan vara värd att prova oavsett vem som levererar den. Man gör mycket roliga aktiviteter på och utanför jobbet där man försöker ha kul tillsammans i resan mot att skapa Sveriges bästa kundupplevelse.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag där du till en början blir anställd av OIO för att sedan kliva över till en direktanställning på Kvdpro.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Göteborg, Storås industriområde
 • Kontaktperson: Dino Segetalo
 • Lön: fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (26 dagar kvar)