Extrajobba som Reklamationshandläggare

Extrajobba som Reklamationshandläggare

Anser du dig vara en bra lyssnare som är lösningsorienterad och har en stor dos tålamod? Har du lätt att kommunicera med olika typer av människor? Se hit! Under november och december behöver vår Reklamationsavdelning förstärkning! Trivs vi med varandra finns det goda chanser att även i framtiden få jobba extra hos oss..

Din roll..

Vår reklamationsavdelning ansvarar för direktkontakt med våra privat- och företagskunder vid eventuella reklamationer efter utleverans till auktionsvinnarna.

Arbetet består av mycket kundkontakt där du ansvarar för att hitta lösningar genom förhandlingar om reparationer, priskompensationer och andra kundvårdande åtgärder.

Förutom daglig kontakt med våra kunder har du även kontinuerlig kontakt med verkstäder och försäkringsbolag både via mejl och telefon.

Vi söker dig som..

..ser möjligheter istället för hinder, är lösningsorienterad och brinner för kundvård.

Har du tidigare erfarenhet av kundmottagning eller skadehandläggning är detta absolut en fördel, men inget krav. Likaså om du har kunskaper inom konsumenträtt och grundläggande juridik. Är du juridikstudent eller tidigare studerat juridik är det absolut ett stort plus. I slutändan är det dock de personliga egenskaper som avgör!

Om Kvdbil

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparant affärsmodell. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer. Arbetet på KVD genomsyras av våra värderingar; nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla.

Förutom trevliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö!

Övrigt

Vi kan erbjuda jobb under större delen av november och december, och det händer ofta att duktiga extraanställda stannar hos oss och går vidare internt. Som extraanställd finns det ofta väldigt goda möjligheter till jobb under lov och ledigheter.

Tjänsteställe: Kilsgatan 4, Göteborg

Ett krav är att du fyllt 18 år

Vi tillämpar löpande urval så är du intresserad – skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Sök tjänsten och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.com


I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med rekryterings och bemanningsföretag

SKICKA ANSÖKAN
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Juridik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://kvd.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD är inne i en spännande tillväxtfas och vi söker ständigt nya medarbetare. Vi är idag 175 anställda och ser fram emot att bli många fler.