Uppdragsledare energiprojekt

Uppdragsledare energiprojekt

Uppdragsledare för Energilösningar

Stockholm & Göteborg

KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.

Följ med oss på resan mot ett maximalt klimatsmart och kostnadseffektivt samspel mellan olika energisystem!

Vi söker nu en uppdragsledare för vår satsning på innovativa energilösningar. Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande roll inom vår offensiva satsning på energilösningar och dess samspel mellan olika energislag, till exempel solceller som ett delsystem. I arbetet ingår att du designar, levererar och följer upp. Du kommer att arbeta med projekt kring energihantering för förvaltande och byggande företag.

"Detta är det är det mest innovativa och nytänkande jag hittills deltagit i dels avseende teknik men även i vår proaktiva inställning att skapa reella värden för våra kunder."
  • Karl Brag-Chef för energiprojekt i Göteborg.
Arbetsuppgifter
Som uppdragsledare för energiprojekt kommer du aktivt arbeta med våra kunder för att ta fram energilösningar, både för nybyggnation och ombyggnation inom fastighetsbranschen. Du kommer att arbeta med hela skedet från förslag till genomförande och säkerställa vårt utlovade resultat över tid.
  • Agera tekniskt stöd till säljorganisation och vara behjälplig med offerter
  • Nära samarbete med teknisk avdelning för utveckling av tjänster
  • Delta i förhandlingar med kunder och skapa långsiktiga relationer
  • Inventera och analysera fastigheter
  • Handla upp underentreprenörer och underleverantörer
Din Profil
Du har tidigare erfarenhet av att leda uppdrag inom bygg och/eller installation. Du har ett stort intresse för energifrågor och energioptimering. Som person är du strukturerad, kommunikativ och förtroendeingivande. Du har lätt för att samarbeta och skapa affärsmässiga relationer.
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning inom fastighet, byggnation eller motsvarande
  • God teknisk förståelse för fastighetstekniska system
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Urval sker löpande vänligen ansök snarast!

Välkommen med din ansökan!

Om KTC Control AB
KTC Control är ett utvecklings-, produkt- och tjänsteföretag. Med 35 års erfarenhet av att utveckla smarta lösningar och förfina samspelet mellan olika energisystem, kan vi oerhört mycket om energi. Tillsammans med våra kunder och partners är vi inte bara med och driver omställningen till miljövänlig energiproduktion - vi vet också att den är lönsam.

Sökord: energieffektivisering, energioptimering, projektledning, fastigheter, fastighetsdrift, fastighetsoptimering, energibesparingar, energiförbrukning, fastighetsautomation, inomhusklimat, gratisenergi, kostnadseffektivt, miljövänligt, entreprenadjuridik, uppdragsledning, gratis energi, grön digitalisering, kundrelationer, fastighetsbransch
Mer info
Kontaktperson Malou Magnusson
Telefon 0707-58 87 45
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 9 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.