Projektledare till KTC Control, Göteborg

Projektledare till KTC Control, Göteborg

Erfaren projektledare

inom energisystem för fastigheter

Göteborg


KTC är en av Sveriges ledande aktörer inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.

Är du en modig lagspelare?

Som ny hos KTC kommer du snabbt att upptäcka att vi har ett öppet klimat och en platt organisation. Vi har en oerhört stark laganda och nära till skratt. Här hjälper och stöttar vi varandra. Hos oss ska du känna att du varje dag får en chans att göra något som är viktigt och bra.

Vår vision är inte något vi bara pratar om - vi försöker verkligen genomföra det vi säger att vi vill göra.

Arbetsuppgifter

Med kunden i fokus har du helhetsansvaret för genomförandet. Ditt ansvarsområde inkluderar ekonomi, upprättande av tidsplaner och kvalitetssäkring av projekten. I tekniska frågor stöttas du av vårt Techteam. Du är projektets första kontaktperson i alla lägen och för att behärska rollen som projektledare är du bekväm med att arbeta i ett högt tempo med ansvar för;
  • utförande & ekonomiskt resultat i projektet
  • att fakturering och bemanning följer utförande planen i projektet
  • inköp i projektet gäller underentreprenörer och material
  • att samverka med övriga projektledare/samordnare i KTC och alltid se helheten i verksamheten som det viktigaste
  • att leda och engagera personal verksamma i dina projekt
Din profil

Du har erfarenhet att arbeta i orderhanterings- och inköpssystem, följer och utvecklar uppsatta rutiner för dokumentering och övrigt administrativt arbete som berör projekten. Med kunden i fokus förstår du dina kunders verksamheter och behov, vilket bygger, utvecklar relationer och affärer på ett förtroendeingivande sätt.
  • Erfaren projektledare inom styr- och regler
  • Erfarenhet av branscher som energi, ventilation, kyla
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan

Urval sker löpande vänligen ansök snarast!

Välkommen med din ansökan!

Mer om KTC Control AB

KTC Control ingår i KTC-koncernen bestående av utvecklings-, produkt- och tjänsteföretag. Sedan mitten av 80-talet har KTC hjälpt fastighetsägare och energibolag att energieffektivisera genom att styra och övervaka över 15 000 fastigheter. Tillsammans är KTC närmare 100 anställda med verksamhet över hela Sverige.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.