Automationstekniker

Automationstekniker

Automationstekniker

Stockholm & Göteborg

KTC är Sveriges ledande aktör inom intelligent energioptimering och grön digitalisering. Vi tror på en framtid där energi är gratis, utan negativ miljöpåverkan, där människor verkar och bor med högsta möjliga livskvalitet. För att nå vår vision hjälper vi andra att optimera och hantera sin energiförbrukning.

Vill du ta nästa steg och utvecklas i rollen som automationstekniker för fastigheter? Vi söker nu tekniker till våra kontor i Göteborg och Stockholm. Vi tror på öppna system med Internet som infrastruktur, där styrsystem, smarta energibesparande lösningar, mätning, och andra delar är en del av nätet på samma sätt som smartphones, datorer och skrivare. Du jobbar i nära samarbete med våra kunder som är byggbolag och fastighetsägare i Stockholm och Göteborg, med omnejd. Tillsammans gör vi KTC till det självklara valet för fastighetsautomation i Sverige.

"Det finns ingen vanlig dag. Alla dagar är olika. Vi har en otrolig kompetens på vad våra grejer kan göra. Vi har en kunskapsöverföring eftersom alla känner alla. Det är vår superkraft"
- Emanuel Ringbom, arbetar som tekniker på eftermarknad i Stockholm.

"Det bästa för oss är att det är väldigt fritt, eller frihet under ansvar kan man ju säga, och att man får vara ute mycket."
- Conny Svensson, arbetar som tekniker för eftermarknad i Göteborg

Arbetsuppgifter
Som Automationstekniker på KTC har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett brett kontaktnät, både internt och externt. Vi ger dig möjlighet att utvecklas och att arbeta med digitalisering av högteknologiska fastigheter. På sikt kan vi erbjuda dig ett större ansvar.
  • Felsökning, underhåll och installationsarbete inom fastighetsteknisk utrustning
  • Säkerställa daglig drift av tekniska fastighetssystem
  • Medverka till merförsäljning genom att föreslå förbättringar och uppdateringar
Din profil
Du trivs i en roll där du får utveckla dig själv och företaget, med yttersta målet att säkerställa att kundens förväntningar uppnås vad gäller kvalitet och leverans.
  • Driftteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning
  • Kunskaper inom styr & regler, ventilation, el och VVS
  • Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
  • Meriterande med El-behörighet och att kunna läsa ritningar
  • B-körkort
Som person är du serviceinriktad och trivs med kundkontakter, är engagerad och kan arbeta både självständigt och i team med dina kollegor.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Urval sker löpande vänligen ansök snarast!

Välkommen med din ansökan!

Om KTC Control AB
KTC Control är ett utvecklings-, produkt- och tjänsteföretag. Med 35 års erfarenhet av att utveckla smarta lösningar och förfina samspelet mellan olika energisystem, kan vi oerhört mycket om energi. Tillsammans med våra kunder och partners är vi inte bara med och driver omställningen till miljövänlig energiproduktion - vi vet också att den är lönsam.

Sökord: energieffektivisering, energioptimering, fastigheter, fastighetsdrift, fastighetsoptimering, energibesparingar, energiförbrukning, fastighetsautomation, inomhusklimat, gratisenergi, kostnadseffektivt, miljövänligt, entreprenadjuridik, service, servicetekniker, driftoptimering, drifttekniker,
Mer info
Kontaktperson Malou Magnusson
Telefon 0707-58 87 45
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 9 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.